- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените не обичат да ги лижат там долу?
Да
Не
Абе ти за къв се мислиш, че на теб трябва ти се дава някакво обяснение ? Я ти казах върви си стискай пъпките, да не ти го отцепя аз набързо. Мамата ти проста, ай вазирай, че чакам да чуя отговора от момичето, не ме интересуват твоите простотии ! То не е хубаво и да си прост, ама ти си уникално плосък и гладък като дъска !
Пишеш си с момиче ли, коя е толкова загубена ?
https://youtu.be/vCadcBR95oU?t=23 с нея ли
Последно редактирано от papugai : 06-23-2015 на 12:51
said no woman ever
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Абе ти наистина си изключително просто парче, като не ти е ясно и като не може толкова да разбереш, ай не се меси! Деба лайнъото ти. Какви родители имате, че да ви търпят толкова прости индивиди, незнам !
И си пиша с майка ти, иска да ти направя братче, ако толкова много искаш да знаеш коя е тая убитата женица, дето си пиша с нея !
Последно редактирано от Pug_306 : 06-23-2015 на 12:56
Трудна работа майка ти да ми обяснява нещо с разбитата си стара кофа, откъде е излязла простата ти глава.
Какво е чувството да си единствения девствен в компанията ти ?
Нямам на идея, не си оригинален. Айде завирай си главичката сега в дупето и да те няма! С тъпанари повече не ми се занимава!
Разбира се,че обичам,тези които твърдят,че не им харесва е заради това,че са попаднали на момче или мъж,който не знае какво да праwи там долу![]()
![]()
![]()
Ти мен не ме мисли с какво съм бил ! Гледай си жалкия животец там. Уникално прост си, признавам ти го !
masn apanica s met
wozia se na we tro let
Pag go e pravil samo s sluadoluedi dosaga
Sa netrupeniq q cakam!!!!