- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЦСКА опааа
айде в група
мухахаххаха
не за друго ама бившата е от ЦСКА и сега злобея мяу ^^
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Нищо не се знае още, могат да останат, могат да ги прекръстят на Литекс, десетки възможни неща има.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
И вече са в А окръжна, каквото и да значи това.
Май господин премиера ще играе срещу тях, а отборите там са с такива имена, че сякаш играят в страната на мечтите.
мда, тъжно
http://www.sportal.bg/news.php?news=553209
надявам се да не е сериозно тва
тва са си направо софийски отбори ;д поне няма да харчат за гориво ;д
точно агитката на люлин е от биещите се
НАП обяви марката ЦСКА за продан
http://www.blitz.bg/sport/article/279890
----------------------
Националната агенция за приходите (НАП) обяви марката ЦСКА за продан, научи БЛИЦ. Очаква се тя да бъде закупена на "таен търг".
Внасянето на предложения ще се проведе между 25 юни и 1 юли. Депозитът за участие е 20% от началната тръжната цена или 736 072 лв. Той трябва да бъде внесен по банков път до първия ден от следващия месец. Сумата, от която ще стартира наддаването на 3 юли, е в размер на 3 680 360 лева, което става ясно от справка в сайта на агенцията
================================================== =======================
искате ли да съберем пари, да я купим и след това да пуснем свинско месо с марка ЦСКА