.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението

Нда, ама студентите имат финансова подкрепа от мама и тате. Може да доработват почасово, може да живеят на общежитие и да хапват на стол за икономии, но имат към кого да се обърнат.
    Не винаги. Доста примери имам пред себе си, колеги и приятели - учат редовно и работят на пълен работен ден. Оправят се и то чудесно даже. Не знам защо haritov ги говори такива. Да работиш и да учиш на 22 не е лесно, но не е болка за умиране. Вероятно не е мечтаният студентски живот, но ако нямаш подкрепа от родителите си, май си е вариант.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Не винаги. Доста примери имам пред себе си, колеги и приятели - учат редовно и работят на пълен работен ден. Оправят се и то чудесно даже. Не знам защо haritov ги говори такива. Да работиш и да учиш на 22 не е лесно, но не е болка за умиране. Вероятно не е мечтаният студентски живот, но ако нямаш подкрепа от родителите си, май си е вариант.
    абе то и аз работя и уча нещо си там ама го уча за спорта щот ми е скимнало и не ми дреме

но когато нямаш избор и постоянна работа нещата са много по-различни

учете медицина и работете да видим

има такива дето успяват но докато завършат вече са на хапчета и с окапала коса

дано някой ден брат ви или сестра ви не ви изгонят точно когато имате нужда

уж роднини и семейство и имат само себе си а не си помагат

благородно до няма къде евала просто

аз не бих изритал брат си както и той мен ние поне сме учени да се подкрепяме

и да се държим един за друг
    Последно редактирано от haritov : 07-08-2015 на 14:07
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    учете медицина и работете да видим
    Щях да прекъсна сигурно. Абсурд да работя на пълен работен ден и да посещавам лекции и упражнения.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си