.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Exclamation Колко пъти в месеца правите секс защото имам проблем с приятелката ми

Здравейте, темата е сериозна и важна за мен и затова ще ви помоля да се отнесете сериозно към въпроса ми.
    Понеже приятелката ми работи много и си има проблеми в семейството и постоянно е изморена и няма време да си почива и съответно се отразява и на връзката ни. Дали от преумора или от нежелание правим секс между 7-10 пъти месечно.
    Моля споделете вашата приблизителна бройка и кажете дали е нормално?
    Ще съм ви безкрайно благодарен.
    (за да знам дали в мен е проблема)

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Стига ви. Не прекалявайте, че виж какво се получава: http://www.teenproblem.net/forum/sho...0#post11364470
    Последно редактирано от inewton : 11-05-2015 на 20:51

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Ако се използва лубрикант няма как да се протърка... Другото което е не намирам какво точно иска да пита човека в темата ама съвета ми е да се спазва хигиена защото ако не се спазва хигиена много неща могат да те хванат вкл. хив а вие секс си правете като сте ни на кеф... казвай и да си сменя работата да не получи нервна криза

Въпроса ми е колко пъти месечно правите секс?
    и нормално ли е 7-10 пъти за човек на 20 години? това се пада най-много по 2 пъти седмично, според мен на тази възраст трябва да е по-често, то по тази логика на 40 сигурно по 1 път на няколко месеца и от там идват изневерите?

Град
    Neverland
    7-10 пъти пак си е добре ...

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    7-10 пъти пак си е добре ...
    За 20 годишни мислиш че стига?
    Аз си представях нещо повече все пак месеца има 30 дни ...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    3, 4, 5 пъти в седмицата с майка ти. Мисля, че е нормално.

Има хора правят секс 1 в месеца. ТИ си седнал да се оплакваш. Като не ти стига заведи момичето някъде да се разведри и да се отърси от проблемите, ще й дойде настроението. Спри да се жалваш и не бъди такъв егоист, а почвай да действаш.

Град
    Neverland
    Е колкото повече секс правих толкова по-дълго живееш както секса така и мастурбациите подобряват психическото здраве и намалят риска от инфаркт както и останали нежелани неща като проблеми с простатата

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Мисля, че е нормално.

Цитирай Първоначално написано от svetoslava_sliven Виж мнението
    Има хора правят секс 1 в месеца. ТИ си седнал да се оплакваш. Като не ти стига заведи момичето някъде да се разведри и да се отърси от проблемите, ще й дойде настроението. Спри да се жалваш и не бъди такъв егоист, а почвай да действаш.
    Излизаме, то нали знаете, че това струва пари, ако всеки път когато ми се прави секс излизаме навън да харчим пари заплата ми няма да стигне и до средата на месеца.

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Мисля, че е нормално.
    Добре, де а щом е нормално за тази възраст по толкова значи като се родят децата какво по 1 път в годината ...

Град
    Neverland
    виж сега то като се родят децата няма да имаш време за секс бъди сигурен в това, родят ли се децата край с живота всичко потъва няма го няма бар няма веселба нищо няма живота ти ще е мрак ще станеш гледач и слуга всичко розово ще стане много черно

Пич, питаш дали според нас е нормално. Отговорът ни не ти харесва. Започваш да ни храниш...

Иначе защо си решил, че броят може само да пада? Ок, имаш голямо желание, тя обаче няма чак толкова, поради ред причини. След 3 месеца може да е обратното (ти да нямаш желание, а тя да има). След година може да не се спирате... Защо търсиш пропорционална зависимост в нещо, което е толкова комплексно и зависи от толкова много други фактори? =)

виж сега то като се родят децата няма да имаш време за секс бъди сигурен в това, родят ли се децата край с живота всичко потъва няма го няма бар няма веселба нищо няма живота ти ще е мрак ще станеш гледач и слуга всичко розово ще стане много черно
    14 годишният разбирач.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от BeeingCreepyCute Виж мнението
    14 годишният разбирач.
    Заяждай се и ще останеш без зъби

Заяждай се и ще останеш без зъби
    Пхахахахахаххах. D

Град
    Neverland
    Ще те разбия ей внимавай какво и къде говориш

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от allmovies Виж мнението
    Излизаме, то нали знаете, че това струва пари, ако всеки път когато ми се прави секс излизаме навън да харчим пари заплата ми няма да стигне и до средата на месеца.

Добре, де а щом е нормално за тази възраст по толкова значи като се родят децата какво по 1 път в годината ...
    Ами 10 пъти а около 3 пъти в седмица, което е супер. Недей си мисли, че момичетата сме някакви секс роботи и постоянно сме готови да си отваряме краката. Недей забравя, че има и едни дни в месеца, а именно дните на месечното неразположение.

ако всеки път когато ми се прави секс излизаме навън да харчим пари заплата ми няма да стигне и до средата на месеца.
    Добре съгласна съм, но все пак има други начини да направиш нещата по интересни, които не са свързани с пари. Все пак трябва да се потрудиш за да получиш.

Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Ами 10 пъти а около 3 пъти в седмица, което е супер. Недей си мисли, че момичетата сме някакви секс роботи и постоянно сме готови да си отваряме краката. Недей забравя, че има и едни дни в месеца, а именно дните на месечното неразположение.
    Да така е, но погледни го от моя гледна точна (на момче)
    Аз съм млад и имам сексуално желание към конкретен човек, става ми и мога да го правя всеки ден.
    Има една цяла седмица в месеца в която приятелката ми е неразположена, това го разбира и се опитвам да я подкрепям.
    Но на тази възраст като не водя полов живот на 40 години като вече нямам желание или не ми става тогава ли да го правя да се тъпча с хапчета? И после жените се възмущавали мъжете като изневеряват. Аз не съм такъв човек защото съм възпитан по този начин.

Подкрепям Светослава. След като наистина ти е голям проблем - направи така, че и тя да иска. Атмосфера, откъсваща от ежедневието - свещи, музика... Предиграта е още по-важна в момента - трябва да я отпуснеш и възбудиш едновременно. Масаж, кунилингус... Би трябвало да се досещаш какво ще й хареса.

Отделно - поговорете си. Кажи й, че я разбираш, но че и на теб не ти е лесно. Че искаш да минете през това заедно. Припомни й колко добре се чувства тя самата след секс.

Мега фен
    Но на тази възраст като не водя полов живот на 40 години като вече нямам желание или не ми става тогава ли да го правя да се тъпча с хапчета?
    хахахаха, горкия, представям си те на 40 как си спомняш за единствената жена, която ти е пускала и съжаляваш, че вече не ти става.

Град
    България
    Да така е, но погледни го от моя гледна точна (на момче)
    Аз съм млад и имам сексуално желание към конкретен човек, става ми и мога да го правя всеки ден.
    Има една цяла седмица в месеца в която приятелката ми е неразположена, това го разбира и се опитвам да я подкрепям.
    Но на тази възраст като не водя полов живот на 40 години като вече нямам желание или не ми става тогава ли да го правя да се тъпча с хапчета? И после жените се възмущавали мъжете като изневеряват. Аз не съм такъв човек защото съм възпитан по този начин.
    А според теб колко пъти в седмицата е нормално да я клатиш?

Супер фен Аватара на Pug_306
    Е колкото успее да пусне от клатене

Мега фен Аватара на baby_baby
    Авторе ти като си уморен прави ли ти се нещо?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си