Та няма да увъртам ами ще карам по кривата права.
Сега съм в заветния 8-ми клас и до днес си мислех, че английския език ще е най-трудното изпитание тая година, но днеска тотално се разбушонирах от една новина.Принципно математиката не ми е доста вървежна поради причината, че заради инцидент отсъствах един месец в 7-ми клас и реално аз изпуснах корените на сегашния материал.Опитите ми за усвояване на предмета не сработиха, защото постоянния прилив на нови и нови неща, просто максимално затрудняваше положението.Както и да е.Матурата я взех с 4.60.Причината е, че математиката ми е...Как да го кажа....Ами 50/50.Геометрията я знам, но алгебрата изостава.Та след доста тежка борба с класиранията успях да се добера до желаната паралелка, но явно тука нещо прекъсва.Сегашния ми учител още като ме видя и всякаш усети, че едва ли не съм "най-добрия" а аз глупака точно обратното.Слаби оценки и като цяло вече е на другия бряг.Тотално ме отбягва, никакво внимание и така.Та днес сутринта бях доста лошо изненадан като ми съобщиха, че именно този толуп е решил да си направи малка игричка а тя е - изходно ниво, което съдържа 10 примера(алгебра).Задачите трябва да се решат без нито една грешка или в противен случай отиваш на 2-ри опит.Ако и там се провалиш следва 3-тия, а след това оставаш на поправка.Та тука вече упечох.Та имали вероятност да остави реално на поправка от единия тест?Защото примерно не може цяла година 5 и 6, и накрая да седиш юли месец за едните глупости.Не казвам, че оценките ми са такива.Ясно ми е, че ще трябва да оставя малко на страна PC World и да си скъсам задничето от решаване.Та лично аз проявявам огромен респект към подобните учители на него, но всеки мой опит за нормален контакт се проваля.Примерно аз днеска го питам какви са точно тия схеми с това изходно ниво, той ми клати глава и се прави на ударен.А ако някой друг го попита, веднага тича при него и обяснява.Там ми е проблема.Изгубих доверието на доста важен човек и сега съм на ръба още толкова да се отцепя от класа.Даже и започвам да се чудя дали да не накарам някой от родителите ми да се обади на класната и да попита дали това е самата истина, защото на мен никой явно нищо неще да ми каже.Кво да го прайш...Хората тотално се абстрахираха от мене и започвам да си съчинявам и аз едни таквиз работи.Ама тука не му е мястото.
Моля без глупости и излишен спам по темата.За правописни грешки се извинявам, но не съм безгрешен.