- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да се отърва от излишните килограми в бедрата?
Здравейте, на 15 години съм. Ръстът ми е 1.74 и тежа 74 килограма. Килограмите ми са натрупани в бедрата и краката,а в областта на корема няма и грам мазнина, даже талията ми е доста малка, но изглеждам доста грозна с дебелите ми крака. Моля ми дайте съвет за някаква диета или упражнения, предназначени за тази област.
-Бягане,ако нямаш възможност да бягаш често,ходи на дълги разстояния.Скачане на въже също е вариант и правилно хранене не бива да се подценява.Избягвай мазното,най-вече сладкото.
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Анатемосай ваш'те, че са ти дали такива гени и се моли да попаднеш на някой от онези типове, които си падат по дебелокраки и дебелогъзи мацки.
Същите протоколи като за шкембе важат и за дебели крака. Щом е дебело ти трябва движение + правилно хранене за по-дълъг период от време. Под "по-дълъг" имам предвид над 1 година, за да се промениш адекватно. Те краката ти па' ще са големи, но може би ще изглеждаш по-добре
^ Ракшу има "дебели" крака , слушай него .. и почни да клякаш с 3000000 кг. и НИКАКВО КАРДИО,НЕ,НИКОГА ! that will help , trust me. (има google , не може през 2 теми да са еднакви , писна ми..)