.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Question Антицелулитен крем?

Какво мислите за антицелулитните кремове,вредни ли са? На 15 години съм и имам целулит на бедрата. Наближава лятото и започнах с упражненията, но незнам как да махна целулита. Мисля да си взема антицелулитния крем, който рекламират на НИВЕА или този от списание ГРАЦИЯ. Исках да попитам на тази възраст мога ли да използвам тези кремове или да търся други начини?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Защо да са вредни? Мажи се, ама българските не са работа. И много вода и упражнения и става. Ма защо всички се сещат месец преди лятото, това е работа за през цялата година.

Супер фен Аватара на Shines
    От тези кремова няма никакъв ефект, по-добре не си давайте парите .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Този на Дева уж бил добър, ама знам ли. По-скоро да се махне от енергичните масажи и движението, отколкото самия крем, той няма чак такова значение.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Не става само с кремче - трябва много пот!

Супер фен Аватара на sladkalady
    Аз съм доволна от този на Дева,защото наистина имаше ефект.Но както казаха по-горе трябва да съчетаеш няколко неща ,за да има по-голям ефект-упражнения ,пиене на много вода,масаж на проблемните зони ...
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Дева е ефикасен. Кофеинът в него стимулира разграждането на депата.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    България
    а какви упражнения правите?

Град
    пространството на Дисе
    Всякакви, включително и ходене пеша с километри.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Хубавото е, че горе-долу каквото и да правиш, дупето участва, следователно, мускулите се раздвижват. Ходене, бягане, скачане на въже, качване на стълби, вървене.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ползвай крема съчетан с упражнения ще свърши работа

Тичам и ходя на фитнес аз. С едното отслабваш, с другото се оформяш.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Дева е ефикасен. Кофеинът в него стимулира разграждането на депата.
    На мен ми казаха, че кремовете, които съдържат кофеин не са много полезни.

И как ти обясниха "вредността" им?
    По същата логика да пиеш кафе не е полезно. Кофеина върши работа при разграждането на мазнините, както и разните там екстракти от водорасли които слагат в кремовете. Преди се бях мазала с един червен на Евелин - със супер загряващ ефект и резултати имаше. Но честно ако си с наднормено тегло и имаш целулит от камара време, който вече е дълбок, а не само като си стегнеш мускулите да се личи - кремчето не помага.

Град
    Молдова
    И аз щях да пиша за крема на Дева,много ми помогна. След всяка баня си мажех крема на проблемните места,обаче за колко време имаше ефект,не мога да ти кажа.... Много бързо ми свърши,ползвах го само миналото лято,след година вече отново ми се появи целулита. Трябва да си купя пак.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Hiphoplove Виж мнението
    На мен ми казаха, че кремовете, които съдържат кофеин не са много полезни.
    Отговори ми честно- кафе пиеш ли? Ако да, по колко?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Хмм,можеда пробваш да се намажеш с тоя крем и да си сложиш найлони (може и без крема де ) и да тренираш нещо.При една приятелка дийства.

На 15 съм и тежа 49 кг ако ми е верен кантара..искам да сваля 3-4 килограма и да се справя с целулита, който получих след като навлезнах в пубертета :[

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Отговори ми честно- кафе пиеш ли? Ако да, по колко?

Кафе пия много рядко.Ако някога пия, чашата си остава почти пълна. Просто една приятелка ми каза, че от кофеина,който се съдържа в крема и се е появил повече целулит.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тази твоя приятелка не знае какво говори.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Приятелката ти нещо много се е объркала. Точно обратното е, както вече ти казахме. Колко си висока. Бре на тия години да имате целулит е мн гадно, още сте толко малки. Кара ме да си мисля, че никога не сте се движили. Мислила съм си, че като попорастнеш се появява, а днеска и в едно кафе гледам едно момиче на 15-16 с такъв жесток целулит - по краката чак до колената и беше стигнало...

Някъде 1,69м съм. Да, много е гадно, затова съм решила да се спасявам от този проблем. Попринцип аз доста се движа обаче откакто започнах да ям хот-доци, пържени картофи и на мен всичко каквото ям ми се лепва.. абе много е гадно искам да се разкара тоя целулит и корема ама няма как без упражнения

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аз залагам повече на масажори отколкото на кремове. Но това, което правя е първо да се намажа с антицелулитното маслло на Икаров, после да сре увия с прозрачно фолио и да си пусна масажора за 20 мин.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Аз съм доволна от Eveline.

А чували ли сте за антицелулитните кремове на Mastic SPA? Съдържат някаква мастикова смола...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си