Приеха ме в Първа немска езикова гимназия. Какво да очаквам от училището? Споделете си мнението.
Училище като училище. Просто някои се водят елитни, защото се учи повече и учителите изискват повече.
ми явно не учи там, защото немската е просто едно име , нищо повече
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
А ти явно там учиш? Така ли да разбираме?
Няма първа немска, втора немска.
Специално в 8-и клас най- много зависи на коя преподавателка ще попаднеш, защото ще имате почти само немски.
По- нататък вече зависи в какъв вид паралелка си. Като цяло нищо страшно, не ядат хора.
Стига си плашил децата. Там шмъркат, не се боцкат.
Да бе, верно?
Снимката от бала ти ми се стори на др място, затова.
При това положение се съгласявам с изказването.
Винаги ти отговарям, даже в повечето случаи го правя и без да си ме питала нещо. Не прави тия тъжни физиономии, че ми става гузно.
пропуснал си...
Последно редактирано от bubaduc : 06-25-2015 на 19:48
ahahehha ;*
хахаха сега да му е по-гадно![]()
ahahehha ;*
кво беше написала
напоследък ме карате да се чувствам много неудобно, сякаш съм в този филм
http://www.zamunda.net/info?id=NDQ3M...MjU5MDQy&hit=1
пък и той как определя годините, не казва 18, а 14+4
"44-годишният Матия е писател, неотразим красавец, по когото въздишат всички жени. Той много обича жените, но не желае да се обвързва, и затова, всеки път когато някоя иска да го вкара под венчило, той вика на помощ "дъщеря си" Микела (красивата и млада съседка), която трябва да прецени и одобри бъдещата си мащеха. Разбира се, никоя от жените не покрива изискванията й. Но ето, че Микела става на 18 години, и чувствата й към "татенцето" навлизат в територия, която за него е табу... все пак, разликата им е 27 години..."
ahahehha ;*
на 15
сега..
ahahehha ;*
Егати чата се получи... Има ли смисъл да проверявам за мнения вече? Аз не се дрогирам, нито пуша, нито пия, но наистино се говори, че около Немската има много дилъри.
Има, да. Просто внимавай. Ти сега може да не друсаш, пиеш, пушиш, това не пречи да те завлекат, ако си слабохарактерна. Успех
* П., пак не си разбрал кво съм написала.
Последно редактирано от therichbitch : 06-26-2015 на 13:34