Хора, привет. Пих Ескапел на 7-ми февруари, трябваше да ми дойде на 28-1ви този месец, а закъснява 5-ти ден вече.
При вас колко ви е закъснявало след приема на тази хормонална бомба ;(
Имах си междинно течение , еднакво по продължителност и всичко както си ми е редовния цикъл, ама се случи 3-4 дни след края на нормалния цикъл.
Вземи си тест, за да се успокоиш. Иначе много зависи, при някои момичета пропуска 1 месец или идва с голямо закъснение. При други, идва тогава, когато трябва.
Искам и аз да попитам нещо :/ Пих хапченцето един ден след като ми свърши цикълът (следователно не съм била в овулация) Момчето не свърши в мен, но все пак се притеснявах защото не се пазихме. Имах някои очаквани странични ефекти: прословутото зацапване няколко дни след това. Някакси дочаках да ми закъснее с 5 дни и си направих тест, беше отрицателен и сега ми закъснява вече с 10 дни. Нямам никакви оплаквания или симтоми (болки в гърдите или яйчниците). Четох, че е нормално да ти закъснее, но ми изглежда вече дългичко. Утре мисля да си направя още един тест :/ Мислите ли, че е нормално и че трябва просто да си го изчакам да дойде??