- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Скъсаха ме
Здравейте днес на 26.06.2015 карах изпит пред ДАИ кормуване.
Всички във вкъщи са професионални шофьори а мен ме скъсаха и се чувствам отвратително направо ми идва да му разбия главата на този дето ме скъса, но грешката си е в мен и само на себе си трябва да се сърдя. Проблема е че не мога да си намеря место някакви съвети ?
България над ВСИЧКО
Е това какво беше пичЕла ме залей
България над ВСИЧКО
Излъжи вашите, че си минал, но кучето ти е изяло книжката.
Жив ли си? Жив си.
Здрав ли се? Здрав си.
К'во си седнал да се вайкаш като третокласничка?!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На листовките са те скъсали? Те са толкова лесни,аз без да уча правилника ги взех без грешка![]()
^Лист 3 е ебати гаврата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Basra mi I matka mi sa porfejosolni piloti na isterabiteli.Aas he ospiah da min ispata as batman name tranjvai,
Оф и аз скоро ще съм на изпит и много ми е притеснено..
![]()
Е скъсали са те скъсали какво толкова пак ще опиташ не е края на света
Споко, не е края на света. Мен понеделник ме скъсаха на листовките. Верно кофти се почувствах ама винаги има вроти път![]()
Листовките си ги минах от първия път. Елементарно. И без четене става. Кормуването повече ме притеснява.![]()
Авторе, не се панирай. Ще ги минеш следващия път. С мен кара едно момче, което 2 пъти го късаха на листовки и 3 пъти на кормуване. Смятай.![]()
Ако не стане от първия път - става от втория! Както и стана![]()
Ти пък.. намерил си за какво да се притесняваш, не си първия, не си и последния. Нито е болка за умиране, нито е изобщо кой знае колко важно..
Взимаш листовките,и почваш да решаваш (на странични листове,не върху тях ....). След всяка листовка ,си преглеждаш грешките естествено .... След решаването на всичките листовки,гледаш къде си грешил и почваш само грешките да решаваш ...
От правилника аз учих само знаците и ситуациите на кръстовищата .... Резултат: Макс точки пред ДАЙ !