.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Двоен стандарт при изпит?

Дойде и моя ред да пиша във форума относно проблем в университета.

На 20 години съм и съм студентка в чужбина-Нидерландия, тъкмо завърших 1-ви курс. В края на годината, тъй като изучаваме холандски, имахме устен изпит - 50 процента от крайната оценка по предмета.
    Аз правих, струвах и в крайна сметка крайната оценка ми беше достатъчна, но тъй като издъних устната част, изразих желание да ида на поправка по нея. Свързах се с учителя си и отговора беше "Да, няма проблем, с колежката ще насрочим дата и ще се обадим".
    Еми много хубаво, ама оттогава минаха повече от 2 седмици и ни дума, ни вопъл от тях по въпроса.

В началото реших, че просто защото предмета си го минавам са решили да си спестят цялото "събитие", но днес се оказа, че на моя състудентка, която е изразила желание също да се яви на поправителен на устния (за разлика от мен, тя дори си го е минала), вече има дата - понеделник 06.07!
    Разбрах съвсем случайно, тъй като за устния си изпит й трябва партньор и тя се допита до мен.
    Ще отида, но се чудя дали да започна да се разправям изобщо с учителя си? Принципно не съм имала проблеми с човека до момента, даже напротив, но това тотално ме изненада....неприятно.

Всякакви мнения по въпроса са добре дошли.

Голям фен
    Най-вероятно другото момиче е по-нахално от теб и се справя с препятствията. Трябвало е да си малко нахална, казала си им веднъж и си ги оставила. То е в твой интерес да получиш нова дата за повишаване на оценката, така че ти трябва да си настоятелната. На учителя ти много му пука колко имаш, не че нещо. А какво учиш в Нидерландия, как е университета, на какъв език говорите щом сега изучаваш нидерландския и скъпо ли е убочението там.

Мега фен
    Защо го учиш холандския, те при един прилив и си заминават.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Защо го учиш холандския, те при един прилив и си заминават.
    Да задаваш тъпи въпроси.
    Относно автора- една разправия само допълнителни ядове може да докара. С правилен подход може и да разбереш какво е станало.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Скорпион Виж мнението
    Относно автора- една разправия само допълнителни ядове може да докара.
    Имаш ли си приятел или си незадоволена жена ?

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Имаш ли си приятел или си незадоволена жена ?
    Дечко, тва ли измисли. По-добре не коментирай, че си мн зле.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си