Здравейте, объркан съм имам гадже от 6 месеца снощи се бяхме на дискотека с отделни компанни значи тя се гушна с едно момче за това момче ми каза че са просто приятели и той гушкал всички което е вярно видях го да гушка едно момиче което си беше с гаджето и той нищо не направи но по големият ми проблем е че тя както си танцуваше и друго момче отиде при нея след което той я хвана за ръката и тръгнаха нанякъде аз ги настигнах дръпнах я настрани и излязохме отвън за да говорим поисках и обяснение тя ми каза че той я е повикал на неговата маса разбирасе аз не й вярвам за това защото той я беше хванал за ръката дълго и широко стана говорихме и тя каза че ако е искала друг е щяла да скъса с мен той и е бил просто приятел казах й приятел който те хваща за ръката тя каза какво от това че ме е хванал за ръката досега не съм я виждал с други момчета страшно я харесвам влюбен съм в нея дори мисля че я обичам много съм объркан хем си мисля че е щяла да ми изневри хем и вярвам че няма да е правила нищо с него много съм объркан ще ви помоля да ми дадете някакви съвети какво да правя защото ще откача