- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния проблем "Връзка от разстояние"
Здравейте на всички! Вероятно ви е омръзнало,от подобни истории,но това е проблем,който не мога да реша сама,а отстрани се вижда по-добре. Става въпрос за момче,с което се запознах по време на лекции. Сближихме се супер бързо и за много кратко време осъзнах,че това е момчето за мен. Проблемът е там,че той не е от моя град и това изиграва малко лоша шега. Не сме във връзка все още,но това е което ме спира. Според вас струва ли си да се боря или трябва да се опитам да забравя и да продължа напред?
Ако продължиш без да опиташ, може да мислиш за това доста време, ако опиташ нищо не губиш.
Срещнали сте се на лекции? Това не означава ли, че поне учите в един град?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
мила направи си хороскоп или иди при астролог -вече ги има предостатъчно.Според мен е добре да си пишете или да се чувате.Ако има нещо ще се случи само.Все пак какво точно виждаш в него.Какво ти липсва и кое ти дава.
Ако искаш и аз мога да помогна![]()
Абе вие сериозни ли сте, в рамките на България изобщо не може да се говори за връзка от разстояние. Я си сложи топките и гледай смело напред!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
По-добре опитай. Моята връзка беше от разстояние, към момента - живеем в един град заедно. Ако ви е хубаво, ще намерите начин да сте заедноА и както написаха по-нагоре, в рамките на България, не се брои .. колко много хора поддържат връзки в различни страни, някои за кратко, други - не.
![]()
По-добре неуспешен опит, отколкото пропуснат шанс.
Ако смяташ, че може да му се довериш и че наистина искаш да си с него му дай шанс.
Всеки си изгражда различна представа, какво за него, е връзка от разстояние.
По темата :
Според вас струва ли си да се боря или трябва да се опитам да забравя и да продължа напред? А, според теб, той, струва ли ти се като човек, който е готов да се бори и дали е готов за връзка от разстояние.
Разкрий си чувствата, и си поговорете относно този тип връзка.
Препоръчително е, двете страни да изявяват желание.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Тру, пък преди време обяснявах на един Канадец, че гаджето е в Испания и сме далеч, и че трябва да се местя, и той - я ми припомни испания на колко км е - ми към 2к - ахаухауха ахуахаухау ахуахауау ок, много далече, няма що :д
Та и наистина зависи и от перспективата :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ако толкова много го харесваш пробвай нищо не губиш но ще е трудно
Искала е да каже баш това, което е казала - че България е смешно малка и че истински разстояния няма. И че на фона на хора, които ги делят истински разстояния като 2000 км, си е смешно да се оплаквате.
Нещата се познават в сравнение![]()
А понякога не е нужно да си бърз, достатъчно е само да си висок
Видя ви гъзът 2-3- часов път из Европа и решихте, че сте хванали оня отгоре за шлифера.
Хаяши, много грубо са ти го казали, но е факт. Доста необмислено изказване и смешно гръмко.
От тук до Варна ще си хванете ли самолет? Вероятно не- ще пътувате 6-7 часа, полетът е 2, респективно 3 часа. Чисто сравнително. Освен да дойде някой, живеещ в щатите, да се изкаже, че Германия и Франция са на един *** разстояние и пикливите 2000 км са нищо.
^"Кога станаха калайджийки, кога им почерняха гъзовете." ;д
Не видях нищо грубо да е казано (а трябва). Много ти е занижена представата за грубост, изненадан съм (отново).
Не, наистина не са кой знае какви разстоянията в България. 500км се минават за 7 - 8 часа с влак... Ако е нощния влак, тъкмо на другата сутрин си на другия край на страната. С кола е даже по-малко, но там има други неудобства. Спокойно можеш да прекосяваш България за уикенда и даже не е свързано с много пари, ако е с влак.
Иначе, авторке, тук никой не може да ти каже дали човекът си заслужава. Ти би трябвало да си знаеш най-добре.