.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    mm.love56
    Guest

Разтеж на косата

Здравейте. Преди няколко години имах много дълга коса, но едно момиче от училище заплете дъвка в косата ми и се наложи да ми я отрежат до раменете. Чудех се, дали има начин косата да порасне сравнително бързо, като например с маска, или специален шампоан?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Ползвай семенна течност от бик... (Без майтап)

рициново масло+витамин А(течен)+жълтък

Поддържай косата си здрава! Подхранвай я ако не всеки ден, но през ден. Прави си подхранващи маски - има стотици такива из нета и ще видиш колко бързо ще започне да расте.
    Казвам всичко това от личен опит. Преди 3 години се подстригах много късо (около 6-7см дължина на цялата коса). В момента косата ми е почти до кръста.
    Успех! :*

Edit: Растеж на косата*

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от XxStupidMuffinxX Виж мнението
    Поддържай косата си здрава! Подхранвай я ако не всеки ден, но през ден. Прави си подхранващи маски - има стотици такива из нета и ще видиш колко бързо ще започне да расте.
    Казвам всичко това от личен опит. Преди 3 години се подстригах много късо (около 6-7см дължина на цялата коса). В момента косата ми е почти до кръста.
    Успех! :*

Edit: Растеж на косата*
    Това

Колкото повече, толкова повече. Най-добре е да комбинираш повече неща. Ще споделя нещата, които аз ползвам и съм доволна, но преди това да отбележа, че според моята фризьорка всяка коса има определена дължина до която може да расте. При мен е така, стига определен дължина и спира да расте. Не е изтощена, здрава е, без цъфтежи, но спира да расте и дотам.

Домашна маска: популярната маска с тривитаминол - 1 капачка + същото количество оцет за блясък, алкохол (ракия). Нанася се в корените и по дължината и се задушава с найлонова торба и кърпа.

От купешките маски - миозотис с костен мозък и една евтина, но добра маска съдържаща най-добтите съставки за растеж на косата с коприжа орех и репей.

http://foryoubg.com/products.php?id=274

Добре дестват и тинктури като екстракт от репей, коприва - как се правят. Купуваш си корени от репей и листа от коприва за чай, сваряваш, прецеждаш и измиваш косата с тази отвара. Престояваш 5-10 минути и после изплакваш само с вода.

Наскоро намерих готов спрей без отмиване, който съдържа тези съставки и е по-лесен за употреба:
    http://foryoubg.com/products.php?id=42

Добре действат и маслата за коса, които се втриват в корените и се престоява около 2 часа. Най-добрите според мен са бадемовото, от маслина и кокос.

Разбира се не можеш да полваш всияко наведнъж, но можеш да редуваш различни неща, така и скалпа и косата няма да привикнат към конкретен продукт.

Бъди постоянна и търпелива. Косата ще ти се отблагодари за положените грижи.

Успех.

BubiD
    Guest
    Ще порасне , но колко бързо не се знае .. прави и маски купи си стимуланта на икаров , тривитаминол , бадемово масло , рициново и сякъкви стимуланти за коса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си