Здравейте. Пиша тук защото искам съвета ви. Майка ми не разбира че вече се опитвам да се развивам. Тази година ще бъда 8 клас. В ново училище. В старото бях аутсайдер. Сега няма никой от старото ми училище, който да е в това, в което аз ще бъда. Искам да не бъда аутсайдер. Но ще бъда себе си. Тя-майка ми, дори не ми дава да се обличам така, както аз искам. Искам повече самостоятелност. Та тя дори не ми разрешава да слагам фондютен. Има толкова много момичета на моята възраст, които слагат по 1 тон грим, а тя дори фондютен не дава. Не ми дава да правя това което аз искам. Мисли че още съм ТВЪРДЕ малка. И постоянно влиза в стаята ми. Искам да ѝ кажа,,мамо спри, изнеси си всички твои неща от стаята ми!!''. Но настолния компютър е в моята стая, а тя не се оправя с таблети и телефони. Накратко, как да ѝ кажа че искам самостоятелност. А и да всеки път когато излизам навън тя си мисли че съм играла и ме пита''какво правихте маме. с кой беше. ма какво играхте, за какво си говорихте.,, МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ КАКВО ДА ПРАВЯ