.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Wink Презервативи на едро

Здравейте,
    Тъй като след една седмица заминавам с приятеля ми на море, исках да попитам дали някой знае от къде могат да се купят презервативи на едро .. По-специално Durex .

Мега фен Аватара на an7raks
    Освен да купите няколко кутии от тея големите, за друго не знам...
    Интересно ще е някой да сподели, ако има място или сайт, от където да се купуват буквално на едро с някакви отстъпки.

Супер фен
    в OLX-a има едни китайски дюрекси по 3-40 стотинки бройката.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Ехаа китайски смятай колко ще са здрави

an7raks то такива сайтове има .. Я kondomi.bg, я някой друг, ама за съжаление не предлагат дюрекс, а аз нямам вяра на другите.

an7raks то такива сайтове има .. Я kondomi.bg, я някой друг, ама за съжаление не предлагат дюрекс,а аз нямам вяра на другите.

То има, ама са си на цените като в Кауфланд, например.
    Иначе, тея лидълските са здрави, ама са малко по-тесни.

А за китайските дюрекси бях чела, че са внесени голяма бройка презервативи менте,които не са особено надеждни...

Ама за съжаление по-тесни от 56мм не стават ...

В рамките на месец ми се случи няколко пъти да се къса дюрекс, купен от магазина... Нямам идея китайски ли са били, пакистански ли са, ама бяха много шитава партида. От тогава да чукна на дърво не се е случвало.

Иначе, ако е пробвал от по-малките на дюрекс/53 май бяха/, лидълските са малко по-широки, въпреки че пише пак 52 или 53, ама пак стягат кофти.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Е виж в аптеките

Провери в аптеките, виж и в големите вериги супермаркети там до касата има и големи.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    В рамките на месец ми се случи няколко пъти да се къса дюрекс, купен от магазина... Нямам идея китайски ли са били, пакистански ли са, ама бяха много шитава партида. От тогава да чукна на дърво не се е случвало.

Иначе, ако е пробвал от по-малките на дюрекс/53 май бяха/, лидълските са малко по-широки, въпреки че пише пак 52 или 53, ама пак стягат кофти.
    Начи, от години в тоя форум се повтаря, че презерватив се къса от неправилно слагане, така че няма нищо общо с това откъде е взет.

Да, добре... Сигурно е съвпадение, че точно от едно място, точно от един вид се късаше всеки трети.
    И със сигурност не съм променил начина, по който го слагам от тогава насам.

anonymous708973
    Guest
    Да бе, знаем, ТОЧНО ти няма как да го слагаш грешно, няма проблем.

Ми, сигурно е съвпадение, че на мен никога не ми се е късал, знам ли, а съм използвала презервативи за 20 стотинки от аптеката, спрях да давам пари за Дюрекс преди години.
    Моля ти се, толкова клипове има в нета, в които хората си запълват времето със смислени дейности като слагане на презерватив върху главата или целене на хора с презерватив, пълен с вода.

Странното е, че точно от евтините и на мен не са ми се късали. Тея от лидъла, въпреки че даже не са ми по мярка, пак не се е късал нито един, ама е кофти.

Мега фен Аватара на tori
    Ина, специално при нас презервативи не се късат от неправилно поставяне. По-скоро е било кофти партида явно, защото точно един и същи вид в рамките на месец се съдра да се съдира без да им вземаме душата с нокти, бижута или зъби. Лидълските бтв са много сладки такива на външен вид. Едно шарено... :3 А за авторката - в Лили дюрекса наистина излиза скъпичко - 12-3 лева за 12 бройки - ама пък спортекс има едни, които са по 6 бройки със тубичка лубрикант и излизаха по около 5 лева, което не е много по-евтино, но можете да пробвате ако ви трябва бройка, а не цена. Имот 56 от тях.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ина, специално при нас
    Е, аз нали това казах.
    Презерватив се къса и от много по-често срещата грешка от зъби, бижута или нокти, дъ фък, кой изобщо използва което и да било от тях.
    А това с кофтито партида да не им става навик, нали ги тестват, нз си кво.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Е виж в аптеките
    В аптеките се продава на дребно, а аз питам за големи количества... Например съм виждала опаковка от 144 в интернет .. Нещо от този калибър защото искам да се отърва от задължението да се купуват презервативи през ден
    Последно редактирано от JanaO__O : 07-01-2015 на 06:00

Супер фен Аватара на Pug_306
    Давай без презерватив, какво има да се занимаваш, само приятеля ти да те пази ! Няма какво да се случи

^
    Даже на дребно, презервативите са по-евтини от памперсите.

Banned Повече от фен
    men prezervoarit ne mi staf

cestno

i sam torbalan s bolesdi

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Давай без презерватив, какво има да се занимаваш, само приятеля ти да те пази ! Няма какво да се случи
    Не мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си