Сега ще ви опиша в каква ситуация се намирам и се надявам да получа някакви съвети къде бъркам и какво да променя.
На 18 години съм и напоследък съм станал напълно асоциален, никакви контакти с хора около моята възраст. Никога не съм бил чак толкова общителен но в последните години се задълбочи доста. Нямам приятели (само познати, с които съм прекъснал всякакъв контакт), съответно и приятелка (никога не съм имал) и усещам, че най-добрите години си отиват, а изпускам доста. Работа имам, намирам с какво да се занимавам, спорт, хобита, книги, но от социална гледна точка съм 0.
Същото е и с момичетата, явно нямам подход, не знам. Не се запознавам с много момичета, тъй като не излизам толкова и се получава някакъв порочен кръг. Сега ще кажете- ами излез, е да, ама сам на кафе, например, ми е тегаво. Понякога спортувам/тичам, но там момичета няма. И на моменти, когато имам повече свободно време, както сега, се поглеждам отстрани и разбирам, че живея напълно егоистичен/отшелнически начин на живот, което ме депресира.
Не съм дошъл да се оплаквам (макар, че май точно това правя), а да искам съвет. Не съм лош човек (освен когато съм гладен), на никого злото не мисля, не е като да не умея да общувам, но не знам къде да търся хора с общи интереси.
tl;dr не излизам, не контактувам с хора около моята възраст, нямам приятелка, къде бъркам и какво да променя, вие как бихте постъпили?
//дочух някакъв разговор на няк'ви малки на по 12-13 които говореха вече за гаджета и връзки и се замислих колко много изоставам, :-d та това ме провокира да напиша тая тема и да се замисля за живота.