.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от beretta Виж мнението
    //дочух някакъв разговор на няк'ви малки на по 12-13 които говореха вече за гаджета и връзки и се замислих колко много изоставам, :-d та това ме провокира да напиша тая тема и да се замисля за живота.
    Това не е фактор, с който трябва да се съобразяваш. Те пък си изпускат детството, което ти най-вероятно си си изживял, а то е веднъж в живота. За гаджета никога не е късно.

Иначе социални контакти се започват най-лесно, когато имаш среда от хора - училище, университет, работа. Предполагам ходиш на поне едно от трите и има хора около теб.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    в случая не мисля, че имаш нужда от много съвети, тъй като сам си осъзнаваш и премисляш всичко. случаят ти няма много общо с асоциалността, тъй като ти имаш желание за срещи с нови хора. единственото, което ти трябва е повече самоувереност. сещам се, че и аз имах подобен период, които продължи немалко време. но на мен като цяло хората не ми бяха приятни и ги избягвах, а пък времето прекарано сама ми беше повече от приятно ;д но нещата се променят. ние се променяме. на 18 си и изказването за изоставенето е глуповато. тепърва идва времето за приятни изживявания
    Това да си сам има своите предимства /не се съобразяваш с никого, не те занимават с глупости/, но явно човека е социално животно и не може постоянно така.

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Нагласата си промени.
    Ще опитам.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Това не е фактор, с който трябва да се съобразяваш. Те пък си изпускат детството, което ти най-вероятно си си изживял, а то е веднъж в живота. За гаджета никога не е късно.

Иначе социални контакти се започват най-лесно, когато имаш среда от хора - училище, университет, работа. Предполагам ходиш на поне едно от трите и има хора около теб.
    Благодаря на отзовалите се!
    Като цяло ми помогнахте- има надежда за този форум :-d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си