.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Дали ме желае?

Гарантирам ви, че всичко написано в тази тема е истина.

Онзи ден минавах покрай магазина до нас, в който съм редовен клиент и персоналът ме познава. В точно тази смяна на касата бяха две момичета, с които често съм приказвал, докато са били на нощна (отделно).

Събрах си покупките и помолих за още нещо (дали бяха цигари?), което беше под касата, та се наложи едното момиче да се наведе, за да го вземе. Когато се наведе, лъснаха едни много хубави червени прашки. Естествено зяпнах, което не остана незабелязано от другото момиче на смяна, което седеше малко встрани от касата, за да помага. Забелязвайки зяпането ми на прашките на колежката и, помагащото момиче съвсем леко се подсмихна.

Днес минах през магазина и на смяна беше второто момиче (това което се подсмихна при предишното ми посещение). Помолих я за един лотариен билет, който беше под касата. Тя се наведе, при това доста изразително и преднамерено, и о, чудо... и нейните прашки лъснаха, сиви.

И още една подробност: Второто момиче днес си беше сложила обици и си беше пуснала косата, което досега не съм го виждал, а такива неща ми правят впечатление.

Дали ме желае?

Още веднъж ви гарантирам, че всичко се случи така, както го описвам.

Какво мислите?

anonymous708973
    Guest
    Не виждам връзката между неумението на две мадами да си изберат техния номер дънки и възможността да те "желаят".
    Подсмихнала се е, щото си се загледал с отворена уста и течащи лиги в нещо, което е напълно нормално (пък било то и пълна безвкусица).
    И - уау - момичето носи обеци. Ми, в такова настроение е била. Или е имала уговорка след работа.

Ей заради такива като теб момичетата даже не можем да се усмихнем на някого, щото "му даваме грешни сигнали".
    Или пък някоя решава да се държи напълно неебателно и дори грубо, за да не рискува и тогава пък отнася етикета "кучка".

Покани я да излезете, ако си толкова убеден, за да си избиеш веднъж за винаги идеята от главата.
    Щото... има и микроскопична възможност наистина да иска нещо от теб, ако е решила да те прелъстява по тоя селски начин.

не става дума за подсмихването, нито пък съм гледал като загорял пубер. Прашките са сигнала, за който говоря.

Banned Повече от фен
    as polucjava signa li sasto, no kogat spudelih i em zavedoh na naigagav dorktor za gvala.

fnimvaiai.

Banned Фен
    Na prostata I dibjela magasnerka of jk . Mladust prskite i sa kafiafi.Dali as je naposrala ili ma jelae?

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    Прашките са сигнала, за който говоря.
    Значи всяко момиче, на което неволно видя част от бельото и ме харесва?

Мега фен
    Още веднъж ви гарантирам, че всичко се случи така, както го описвам.
    Случило се е какво ?
    Ти явно путка не си виждал през живота си, щом нормалното женско поведение го възприемаш като харесване.
    Сигурно само на задници караш
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...6#post11219556

или на свободни съчинения

anonymous708973
    Guest
    не става дума за подсмихването, нито пък съм гледал като загорял пубер. Прашките са сигнала, за който говоря.
    Гледай сега.
    Показват се прашки, когато мадамата си ги е качила до подмишниците и когато има сланини около корема, дънките не могат да се закрепят на тях и се смъкват. Съответно при всяко навеждане й лъсва задникът. Надали има нещо общо с теб, а дори и да има - ти сигурен ли си, че искаш нещо от момиче, което те съблазнява по този начин??

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Пич не ги слушай тия зависници.. Момичето те иска. Сигурно сяка вечер преди да заспи си мисли за теб и си представя как я опъваш. Утре ходи и си купи един пакет презервативи от нея и я покани да ги изпробвате. Не губи никакво време, щото ако някой друг и види прашките ще я загубиш..

П.с И пак ти казвам, тия от форума ти завиждат че си и видял прашките на тая и че много ще я ебеш

Другия път ела със снимков материал. Като имаш мераци действай.
    П.С. И се остави с тия лотарии.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не мисля че чак те харесеа може би просто така се държи

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не мисля че чак те харесеа може би просто така се държи
    Da baba_baba e naj goliamata kurwa.slusai kavo to kasva

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от karambaS89 Виж мнението
    Da baba_baba e naj goliamata kurwa.slusai kavo to kasva
    (tampsap)

Правила за публикуване