.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Gls
    Guest

Да се разделим ли?

Преди близо месец се запознах с едно момче на едно спортно състезание и се харесахме.След това станахме гаджета и сега ходим ,въпреки че живеем на 400 км. разтояние.С времето започнах да разбирам повече от харектера му и много неща не ми харесаха.Той си правеше груби шеги с мен ,винаги говореше за други момичета ,за дупета ,за гърди и какво бил правил с миналите си гаджета.Въпреки всичко аз нищо не казвах.Обаждаше ми се през 1 час и след това бързаше да затваря с думите ''Аз сега виждам ,че ти преча...Хайде чао''.Никога не ме е питал как е минал моя ден.Въпреки всичко не спираше да казва как иска да ме види и да ме гушне.
    Преди 2 седмици той ми каза ,че има състезания в града ,в който живея.Аз му предлагах МНОГО начини да се видим и да си поговорим на живо ,но той нищо не казваше.По-точно нямаше желание.Разбрахме се да ми каже къде и кога ще играе и да отида да се видим там.Вечерта преди да се видим той ми се обади и ме попита дали ще съм сама.Споделих му ,че ще съм с една приятелка ,а той се засмя закачливо ,когато разбра за нея.Отидохме в залата ,но той си седеше спокойно ,въпреки че искаше уж толкова много да ме види.Преди играта аз му виках ,махах и какво ли още не.Той само мърмореше нещо и така и не се видяхме.Аз се ядосах и си тръгнах.
    Когато се прибрах той ми се обади и каза ,че са загубили и дори не вдигна темата за това ,че не сме могли да се видим.Аз му се навиках по телефона ,а той ме попита ''Сега аз пак ли съм ти виновен?''.Казах му ,че повече няма да ходя в залата и му затворих.Така той ми се обади още 1-2 пъти ,но се държах студено ,а той не изпитваше и капка вина ,че ме накара да се видим и после да се прави ,че не ме познава.

Въпросът ми е дали да скъсам с него?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Gls Виж мнението
    Въпросът ми е дали да скъсам с него?
    Не, друг толкова тъп няма да намериш, кво са 400км, два часа бързо ходене и си там.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Моят въпрос е : На колко години сте ?
    Ако сте на по над 15 си теглете по едно самоубийство.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на per-dead
    Да.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Емиии...да... не ти трябва ;d спортистите са си тъпи по природа , не ги бива за нищо друго освен спорт

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    спортистите са си тъпи по природа , не ги бива за нищо друго освен спорт
    Вече и за спорт не стават.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ама вие виждали ли сте се въобще на живо освен при запознаването си? Може да е влюбен във фейсбук образът ти, а не в самата теб.

Боже , прибери си верисиите..

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не се занимавай и не се чуди а направо го скъсай

да! :Д ВЗЕМИ МЕН :Д

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    ДА

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    Според мен, момчето се държи неадекватно. Явно няма положителен опит от връзките си (или няма такъв). И все пак, бъди изчерпателна в мотивите си когато му кажеш да скъсате. По този начин можеш да му помогнеш да осъзнае къде греши.

1. 400 КМ ХААХАХ
    2. МАКС 15г..
    3. ХОДИТЕ АМА ТОЙ НЕ ТЕ ПОЗДРАВЯВА?!?!
    4. FACEPALM

Изобщо не те обича, ако е точно така както го казваш де. Късай с него...

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си