.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ходене по магазините с гаджето

Момчетата не обичат магазините. Излизам с едно момче. От няколко дни сме заедно. Казах му когато отначало ме покани на среща, че съм заета, защото ще си копувам рокля. Той предложи да излезем двамата по магазините. Приех и си прекарахме добре. Изпрати ме и мина първата ни среща. Говорехме по интернет и той ми призна, че много иска да излезе облечен с рокля. Помислих, че се базика, но той ми изпрати снимка по бикини. Той има хубава дълга коса. Иска да излезе с мен облечен с рокля. Споделих с приятелките ми за него и те почнаха да се подиграват. Да го запозная ли с приятелките ми и да излезе с нас облечен като жена или само двамата да излезем на романтична разходка? Искам да го запозная с тях за да разберат че е нормален.
    Последно редактирано от wing_bi : 06-16-2015 на 14:23

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Не би тръгнала с момче с избръснати крака... (от друг пост), приятеля ти е пе*ал или би. То май и ти си сбъркана не само той.
    Последно редактирано от GoodEnough : 06-16-2015 на 15:24

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Не би тръгнала с момче с избръснати крака... (от друг пост), приятеля ти е пе*ал или би. То май и ти си сбъркана не само той.
    В друга тема написах това "Приятелят ми е с бръснати крака. Никога няма да тръгна с космато момче. " Прочети темата http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BA%D0%B0
    Не съм се объркала.
    Той засега не е проявявал интерес към мъже.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Или ти не знаеш за това.

П.П Това, което написа за него ми е достатъчно да го асоциирам като педал (ако не те е базикал)

Мега фен Аватара на baby_baby
    Излезни с него но без да се облича като жена това нв в нормално

кОпи си бОквар

Приятелят ти си е чист педерунгел. И на двамата ви трябва записан час за психолог.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от wing_bi Виж мнението
    Момчетата не обичат магазините. Излизам с едно момче. От няколко дни сме заедно. Казах му когато отначало ме покани на среща, че съм заета, защото ще си копувам рокля. Той предложи да излезем двамата по магазините. Приех и си прекарахме добре. Изпрати ме и мина първата ни среща. Говорехме по интернет и той ми призна, че много иска да излезе облечен с рокля. Помислих, че се базика, но той ми изпрати снимка по бикини. Той има хубава дълга коса. Иска да излезе с мен облечен с рокля. Споделих с приятелките ми за него и те почнаха да се подиграват. Да го запозная ли с приятелките ми и да излезе с нас облечен като жена или само двамата да излезем на романтична разходка? Искам да го запозная с тях за да разберат че е нормален.
    Има хубава дълга коса, иска да е с рокля и си бръсне краката мммм да той е искинки мъж не се срамувай само че никога не минавайте през фитнес залите !

Мега фен Аватара на RapExotic
    След второто изречение те познах. Трола с памперсите..

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    След второто изречение те познах. Трола с памперсите..
    Кви папмерси ?

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    ПХАХАХАХАХХА

#kogatogadjetotinosiroklq #istinskimuj #daimujega
    Азис - Хоп [music]

Сигурно се бъзика за роклята, ако не, го заведи на психолог. Пък за другите дето се смеят, няма нищо лошо в това момче да си бръсне краката. Или за вас е по добре да стоите с гора по краката. При всеки е различно, при някои не се налага бръснене, при други да.

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от power.wolf Виж мнението
    Сигурно се бъзика за роклята, ако не, го заведи на психолог. Пък за другите дето се смеят, няма нищо лошо в това момче да си бръсне краката. Или за вас е по добре да стоите с гора по краката. При всеки е различно, при някои не се налага бръснене, при други да.
    Мъжете с малко косми: Имат повече женски хормони
    Мъжете с повече косми: Имат добро развитие
    Мъжете с много косми: Развиват се много добре, въжките хормони наделяват в пубертета.

Има и космати жени неговоря за интимната област а за краката и ръцете: Те обикновенно имат плътни гласове и са мъжкарани..

ти биология учил ли си и ходил ли си на училище ?

Banned Повече от фен
    oisaugnhsaoignsagoisangsagsai

welik si

Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Мъжете с много косми: Развиват се много добре, въжките хормони наделяват в пубертета.

Има и космати жени неговоря за интимната област а за краката и ръцете: Те обикновенно имат плътни гласове и са мъжкарани..

ти биология учил ли си и ходил ли си на училище ?
    Ами именно това което казваш е вярно, но не означава, че всекш трябва да ти гледа космите по краката. Аз например се бръсна по краката (не често, но колкото да не става гора). Иначе биология съм учил само една година, но не разбрах какво значение има това

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    wajki harmoni

sled kato pro4etah kvi hora ima me e strah da spa EBASI KURA IZLIZAITE AMA MU KAJI DA SI OSTAI KOSMITE I DA NE SE OBLI4A KAT JENA LOL

Всъщност, приятеля ти не е педал, както споменаха по-горе ( приемайки, че "педал" е жаргон за хомосексуалист. )
    По - скоро ми намирисва на транссексуална жена.
    Жалко че си трол, бих могла да ти приказвам още по темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си