.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на per-dead

Лилава коса

Ами, добър вечер.
    От доста време искам да си сменя цветът на косата. Първоначално се бях спряла на електриково синьо, но ми казаха, че няма да издържи много, а и плюс това трябва да обезцветя косата, та се отказах. Червено в никакъв случай - всяка втора, която видя, е с червена коса и някак вече ми се струва малко комерс. Сега съм решила да я направя тъмно лилава. Въпросите ми са два: трябва ли да я обезцветявам (май забравих да спомена, че косата ми е на половина черна, 3-4см надолу от корените вече е тъмно руса) и лилавият цвят издръжлив ли е?

За синьо и лилаво трябва да обезцветиш еднакво. Ако искаш да стане по-видим цвета, а не като патладжанен нюанс няма как да минеш без поне едно обезцветяване до тъмно русо. Освен това лилавото е много нетраен цвят, синият отенък се задържа доста по-дълго.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Rakshy
    от къв хуй ще си правиш главата лилава? Не ми се вярва да си толкова проста (не като глупава), че да мислиш, че единствения вариант да изпъкваш е чрез факана лилава коса.... Защо?

/не мисля, че целя заяждане, просто ми е интересно/

Мега фен Аватара на baby_baby
    Дам трябва да я обезцветиш

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    от къв хуй ще си правиш главата лилава? Не ми се вярва да си толкова проста (не като глупава), че да мислиш, че единствения вариант да изпъкваш е чрез факана лилава коса.... Защо?

/не мисля, че целя заяждане, просто ми е интересно/
    Нека започнем от това, че съм красива и изпъквам достатъчно и без да го искам. Лилава коса не би допринесла по никакъв начин. До тук съм по въпроса "от къв хуй ще си правя косата лилава?" и повече няма да го разнищвам.

-------------------------------

Окей, значи ще трябва да обезцветявам... Или поне долната част на косата. По принцип естественият ми цвят е мнооого тъмно рус, отива към светло кестеняво. Мисля, че ще свърши работа...

Мега фен Аватара на FunkyPie
    Цитирай Първоначално написано от per-dead Виж мнението
    Нека започнем от това, че съм красива и изпъквам достатъчно и без да го искам. Лилава коса не би допринесла по никакъв начин. До тук съм по въпроса "от къв хуй ще си правя косата лилава?" и повече няма да го разнищвам.
    земи тоя отговор

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    земи тоя отговор
    :/ благодаря за отделеното време

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Моята коса е тъмно кестенява и се наложи да я обезцветя преди години като си правих кичури. С какво ще ги правиш, с пиоктанин ли? Наистина ще е хубаво да я изрусиш, става много хубав цвят, а и като е изтощена държи повече :Д Иначе, ако ти е тъмно руса ще хване и ще стане тъмно лилаво, но трябва да внимаваш как разреждаш пиоктанина, защото, ако е много наситен ще си стане черно.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    :/ благодаря за отделеното време
    тъп въпрос - тъп отговор.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Моята коса е тъмно кестенява и се наложи да я обезцветя преди години като си правих кичури. С какво ще ги правиш, с пиоктанин ли? Наистина ще е хубаво да я изрусиш, става много хубав цвят, а и като е изтощена държи повече :Д Иначе, ако ти е тъмно руса ще хване и ще стане тъмно лилаво, но трябва да внимаваш как разреждаш пиоктанина, защото, ако е много наситен ще си стане черно.
    Мислех с боя, но след като пиоктанина ще държи повече... Пък и моята коса си е яко изтощена. Е, и по-изтощени от нея има, но не мога да кажа, че си е жива и здрава.
    Това е естествения цвят на косата. На места е по-тъмна, но смятам, че ще хване. Нищо не пречи да опитам с някой кичур, но не съм абсолютно сигурна как да го използвам тоя пиоктанин.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Ми, ако си намериш боя - ок, аз като си ги правих нещо не успях да намеря, а и лекарството е супер евтино.
    Не знам дали е по-трайно, по-скоро боята е по-трайна, но нищо не ти пречи да пробваш и с пиоктанин.
    Аз си го разреждах в пяна за бръснене и после си увивах кичурите във фолио, но ще е по-добре, ако ползваш разредител за боя, окислител ли как се нарича.

Благодаря ти много. При първа възможност почвам с експериментите.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Аз преди време си правих косата лилава с пиоктанин ... колкото и налудничево да звучи..

Как се получи? Колко издържа? Какво ще стане ако го сваря?

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Получи се дет' се вика баси якото лилаво
    След около месец се изми.
    В една купичка слагам малко пиоктанин, връзвам две опашки като във втори клас и си потапям половината опашка в купичката. По принцип се седи около една минутка, но аз си седях в купата около 10
    Обаче после като се измива голяма цапаница.. половин час търках плочките в банята и още толкова време отнема и ръцете да си измия.

Diyana D
    Guest
    Здравей те
    Имам един въпрос аз имам кафява коса не мога да кажа че е светла или тъмна и разбрах че с пеоктанин ще стане но нз колко вода трябва да сложа в купичката с пеоктанина

Diyana D
    Guest
    Здравей те
    Имам един въпрос аз имам кафява коса не мога да кажа че е светла или тъмна и разбрах че с пеоктанин ще стане но нз колко вода трябва да сложа в купичката с пеоктанина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си