.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Freedom73
    Guest

Lightbulb Искам хубаво тяло!

Така.. Момиче съм, на 14 години, висока съм 1,65 и съм тежка 63 кг. Това не ми харесва. Искам да отслабна с 15 кг, но не знам как. 90-дневната диета, която всички толкова хвалят е с йо-йо ефект. Започнах я, но щом го разбрах веднага се отказах. То всъщност всички диети са с този ефект, което ме дразни, защото наистина искам да отслабна. Моля ви, някой да ми каже някакъв режим, който да не е адски строг, плюс видове изпражнения. Ще съм ви много благодарна!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    мн искаш

Мега фен
    Отслабването първо рефлектира върху циците, наистина ли искаш да си с малки цици ?

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Wtf ?? Защо никой не мисли за спорта ?

Мега фен
    Защото спортът е уморителен, потиш се и всякви такива неприятни неща.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Freedom73 Виж мнението
    плюс видове изпражнения
    ем стига да сереш редовно няма проблем :Д

Първо СПРИ да ядеш боклуци / чипсове , вафли , пици , спри да пиеш газирано , хляб / . Второ започни да спортуваш редовно . Избери си спорт , който ти е интересен и започни да тренираш. Наистина отслабването първо се отразява върху гърдите , но тя е на 14 и има още да расте . Успех )

Цитирай Първоначално написано от Smilee.. Виж мнението
    Първо СПРИ да ядеш боклуци / чипсове , вафли , пици , спри да пиеш газирано , хляб / . Второ започни да спортуваш редовно . Избери си спорт , който ти е интересен и започни да тренираш. Наистина отслабването първо се отразява върху гърдите , но тя е на 14 и има още да расте . Успех )
    отразява се ако ги имаш :Д

и аз вярвах доскоро в тва за гърдите докато една позната не отслабна, а гърдите й си останаха. сега изглеждат дори по-големи ;д

Мега фен
    Ще ме запознаеш ли с нея ?

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    и аз вярвах доскоро в тва за гърдите докато една позната не отслабна, а гърдите й си останаха. сега изглеждат дори по-големи ;д
    е, зависи от човека, нали знаеш... Благословени са коврите, които свалят кг, но не и от циците :Д

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    коврите
    направило ми е впечатление, че често използваш такива епитети. ми, тъпо, пич.

Мега фен
    Смок в женски род няма, защо ли.

защо няма въпросителен?

Мега фен
    Защото не е въпрос, на който женски смок би успял да отговори.

главно защото шанса момиче да е свястно не е голям => мога да ги сложа под общ знаменател, до сега не съм срещал момиче, което не е малко или не иска да бъде "ковра", и не, нямам предвид само да са минали през нея n брой пениси.

а и ш'е си говор'а к'во' си искам

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Защото не е въпрос, на който женски смок би успял да отговори.
    ти познаваш ли такива? генното инженерство се е развило доста явно

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    а и ш'е си говор'а к'во' си искам
    не са пали хд
    според мен ти изглеждат еднакви, защото имат желание да се вместят в някакъв стереотип, който с години е бил обрисуван от чалгата. вини нея ;д. нз, чoвек. на мен винаги ми е било противно рамкирането. всеки е уникален, но може би е по-лесно да си някой друг. не отричам съществуването на тъпи патки, както и на такива патоци. има търсене, има и предлагане.
    та, тъй. и аз почнах с клишетата -.-

Мега фен Аватара на baby_baby
    Спортувай и си оправи менюто

Мега фен
    ти познаваш ли такива?
    Не правиш ли такива неща ?

не са пали хд
    според мен ти изглеждат еднакви, защото имат желание да се вместят в някакъв стереотип, който с години е бил обрисуван от чалгата. вини нея ;д. нз, чoвек. на мен винаги ми е било противно рамкирането. всеки е уникален, но може би е по-лесно да си някой друг. не отричам съществуването на тъпи патки, както и на такива патоци. има търсене, има и предлагане.
    та, тъй. и аз почнах с клишетата -.-
    не се, просто дет се вика "i've lost faith in humanity" и както казах, след като видиш "добри" момичета да се държат като пълни парцали с извинението "бях пияна", някак разбираш, че всички всъщност са скапани мърши (винаги има изключения).
    То е много лесно да обвиняваме чалгата. Защо не обвиним стойностната си система и защо не върнем думи като чест и достойнство в речниците си? Защо не обвиним родителите, които дават пари на дъщерите си да се обличат като курви и да са всяка вечер по заведения, или тези които водят децата си на дискотека (луксор в приморско - поглеждам към дансинга и кво да видя, не повече от 10 годишно дете се разбива и пее песен на Фики, с родителите си, които разбира се са пръснати от пиене). Като всичко около теб те блъска към разврат и поквара, чалгата просто те грабва като гореспоменатия смок и край
    that's my take on the topic

и момченца дет' говорят на бате и си тровят детските телца с фитнес шитове, от които им умрат пишоците заедно с мозъчните клетки. нз що не споменаваш олигофренията сред твоя пол. не защитавам никого, но ако КУРВЕНСКОТО държание не се поощряваше от ВАС, то изобщо нямаше да съществува. смис, една стока като не се продава, се изтегля от пазара.
    както и да е. пих заебин и сега се чувствам много еблива. не са обиждай ; )

чичка, не съм особено адекватна и не схванах. какви неща?

и момченца дет' говорят на бате и си тровят детските телца с фитнес шитове, от които им умрат пишоците заедно с мозъчните клетки. нз що не споменаваш олигофренията сред твоя пол. не защитавам никого, но ако КУРВЕНСКОТО държание не се поощряваше от ВАС, то изобщо нямаше да съществува. смис, една стока като не се продава, се изтегля от пазара.
    както и да е. пих заебин и сега се чувствам много еблива. не са обиждай ; )
    защото говорим за думата "ковра" от речника ми, не говорим как наричам педалите и бадките. А ние сме прости, дават ли ти, взимай. Като всички момичета са такива, всички момчета почват да си падат такива и това да търсят и въобще една въртележка се получава. Там идва ценностната система, която нямаме.
    Аз говоря на бате, братле, копеле, сеш се и подобни просто защото са паразитни думи в речника ми, главно заради обкръжението ми. Като всеки се обръща към теб с "братле" или "бате", като не се замисляш докато говориш ги повтаряш на всеки 3-4 други думи :Д, ама к'во да се прави всеки е малко прост. А иначе не я споменавам толкова олигофренията, защото в повечето случаи е породена заради някоя ковра. Още в Троя са правили тъпотии заради жени и сега не е по-различно.

еблива или заядлива, защото 2те май не значат едно и също :Д

миии, може би стигнахме до консенсус. или по-скоро ме мързи да сглАбям изречения. искам да кажа, че съм тук от учтивост, нямам почти никакви възражения и все още те харесвам, макар да си говедо /разбирай леФскар/.
    : )
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 07-07-2015 на 10:26

колко мило :Д

cryptomap
    Guest
    Очевидно често го режат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си