Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
и момченца дет' говорят на бате и си тровят детските телца с фитнес шитове, от които им умрат пишоците заедно с мозъчните клетки. нз що не споменаваш олигофренията сред твоя пол. не защитавам никого, но ако КУРВЕНСКОТО държание не се поощряваше от ВАС, то изобщо нямаше да съществува. смис, една стока като не се продава, се изтегля от пазара.
както и да е. пих заебин и сега се чувствам много еблива. не са обиждай ; )
защото говорим за думата "ковра" от речника ми, не говорим как наричам педалите и бадките. А ние сме прости, дават ли ти, взимай. Като всички момичета са такива, всички момчета почват да си падат такива и това да търсят и въобще една въртележка се получава. Там идва ценностната система, която нямаме.
Аз говоря на бате, братле, копеле, сеш се и подобни просто защото са паразитни думи в речника ми, главно заради обкръжението ми. Като всеки се обръща към теб с "братле" или "бате", като не се замисляш докато говориш ги повтаряш на всеки 3-4 други думи :Д, ама к'во да се прави всеки е малко прост. А иначе не я споменавам толкова олигофренията, защото в повечето случаи е породена заради някоя ковра. Още в Троя са правили тъпотии заради жени и сега не е по-различно.

еблива или заядлива, защото 2те май не значат едно и също :Д