Първоначално написано от
summertime12
Благодаря ти за отговора. Колкото и странно да звучи, момчетата на моята възраст не ме интересуват. Точно защото са момчета, а не мъже. Или чакат майките им да ги издържат и са мързеливи и нехайни за бъдещето си, или са използвачи, които гледат само да те вкарат в кревата си и грам не ги засяга какво чувстваш. Искам до себе си зрял човек. Разбира се, че възрастта не е показател, много от зрелите мъже са с акъл на малки деца, но не знам...почувствах с него нещо, което не съм изпитвала от месеци насам. Може би е по-добре да се отдръпна. Все си повтарям "ако ме харесва наистина, ще поеме инициативата" и все не издържам и му пиша. Нямам идея какво се случва. Нещата излизат извън контрол и това ме плаши. Не искам никой да си играе с мен, даже му писах наскоро, че е по-добре да ми каже сега дали вижда смисъл във всичко това, за да не стане късно после и да се разкайвам, че ми е прахосал времето в празни приказки. Може би наистина не съм готова. Последната ми връзка започна буквално за една вечер и откарахме 1 година в караници заради несъвместимост в характерите. Не исках пак да се получи така. Затова в началото бях студена. Но сега тъкмо когато се отпуснах и започна да ми става хубаво, той ми заявява, че сега пък той не е готов. Май наистина е по-добре да си продължа сама...