.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Благодаря ти за отговора. Колкото и странно да звучи, момчетата на моята възраст не ме интересуват. Точно защото са момчета, а не мъже. Или чакат майките им да ги издържат и са мързеливи и нехайни за бъдещето си, или са използвачи, които гледат само да те вкарат в кревата си и грам не ги засяга какво чувстваш. Искам до себе си зрял човек. Разбира се, че възрастта не е показател, много от зрелите мъже са с акъл на малки деца, но не знам...почувствах с него нещо, което не съм изпитвала от месеци насам. Може би е по-добре да се отдръпна. Все си повтарям "ако ме харесва наистина, ще поеме инициативата" и все не издържам и му пиша. Нямам идея какво се случва. Нещата излизат извън контрол и това ме плаши. Не искам никой да си играе с мен, даже му писах наскоро, че е по-добре да ми каже сега дали вижда смисъл във всичко това, за да не стане късно после и да се разкайвам, че ми е прахосал времето в празни приказки. Може би наистина не съм готова. Последната ми връзка започна буквално за една вечер и откарахме 1 година в караници заради несъвместимост в характерите. Не исках пак да се получи така. Затова в началото бях студена. Но сега тъкмо когато се отпуснах и започна да ми става хубаво, той ми заявява, че сега пък той не е готов. Май наистина е по-добре да си продължа сама...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от summertime12 Виж мнението
    Колкото и странно да звучи, момчетата на моята възраст не ме интересуват. Точно защото са момчета, а не мъже. Или чакат майките им да ги издържат и са мързеливи и нехайни за бъдещето си, или са използвачи, които гледат само да те вкарат в кревата си и грам не ги засяга какво чувстваш. Искам до себе си зрял човек.
    Искаш зрял човек, а същевременно харесваш някакъв тип, който е по-безотговорен от тийнейджър? Повярвай ми, има хора на по 20-22, които имат много по-зряло и отговорно поведение от този. Тези две деца от две различни жени не са се появили от нищото. Явно е залъгвал и други момиченца на, които са били привлечени от "загадъчният" му характер, но после са разбрали с що за човек си имат работа. Лошото е, че заради неговата безотговорност две деца живеят в нездравослова семейна среда. Помисли си дали искаш ти и твоето дете да расте по този начин.

Цитирай Първоначално написано от summertime12 Виж мнението
    Благодаря ти за отговора. Колкото и странно да звучи, момчетата на моята възраст не ме интересуват. Точно защото са момчета, а не мъже. Или чакат майките им да ги издържат и са мързеливи и нехайни за бъдещето си, или са използвачи, които гледат само да те вкарат в кревата си и грам не ги засяга какво чувстваш. Искам до себе си зрял човек. Разбира се, че възрастта не е показател, много от зрелите мъже са с акъл на малки деца, но не знам...почувствах с него нещо, което не съм изпитвала от месеци насам. Може би е по-добре да се отдръпна. Все си повтарям "ако ме харесва наистина, ще поеме инициативата" и все не издържам и му пиша. Нямам идея какво се случва. Нещата излизат извън контрол и това ме плаши. Не искам никой да си играе с мен, даже му писах наскоро, че е по-добре да ми каже сега дали вижда смисъл във всичко това, за да не стане късно после и да се разкайвам, че ми е прахосал времето в празни приказки. Може би наистина не съм готова. Последната ми връзка започна буквално за една вечер и откарахме 1 година в караници заради несъвместимост в характерите. Не исках пак да се получи така. Затова в началото бях студена. Но сега тъкмо когато се отпуснах и започна да ми става хубаво, той ми заявява, че сега пък той не е готов. Май наистина е по-добре да си продължа сама...
    Точно така!Винаги можеш да звъннеш на мен (примерно) ! jk ! ^.^
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си