- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Изпит по кормуване!
Хорца сега на 3 юли(петък) ще имам изпит пред ДАИ и като цяло малко се притеснявам дали ще взема изпита.
Някой ако е карал скоро и го е взел нека да сподели как се е подготвил.Ако си карам добре и спазвам всичко няма как да ме скъсат нали?
БОТЕВ ПЛОВДИВ !!
Дишай малко, че не си на себе си.
Моят изпит беше доста отдавна, но мога да ти кажа, че притеснението ти е най-големият враг. Карай си спокойно, дръж си устата затворена и всичко ще е наред. С мен, като ме изпитваха имаше 1 пъпеш, който преди да се качим в колата подходи към мен със следните думи: "Спокойно жена всичко ще е наред, ако искаш да ме питаш нещо давай ще помогна". Даже не си направих труда да му отговарям. Накрая аз го взех без грешка. А него го скъсаха, заради 1 грешка, която не беше толкова фрапантна, но мисля, че поведението му нажежи доста изпитващата, защото той просто не млъкна. Говореше и някакви глупости, задаваше малоумни въпроси.
Така, че моят съвет: мълчиш и караш!
Майкоооо, не знам как си се сдържала да не му отговориш.
Авторе, истината е, че досега каквото си научил и каквито инстинкти имаш - това е, друго не можеш да направиш. Няма да се притесняваш, ще залагаш на сигурен подход. Внимавай да не тръгваш назад по наклон, пропускай пешеходци, никакви резки движения и така.
Някои приятели ми казват че отначало почват психо атаки от изпитващия, ама няма да се подведа естествено :Д
Иначе всичко си знам, и дано хубав маршрут да ми се падне!
БОТЕВ ПЛОВДИВ !!