Лято е!След зимата и главно натрупаните мазнини през нея,си е време за тренировки.Тъй като имам "шкембе",но не толкова голяма т.е. само отдолу,иначе има леки наченки на първите 4 плочки .Като се поотпуснах.От утре спирам всякаква вредна храна и всички вредни напитки(оставам само на вода и пастьоризирани сокове).Тъй като си създадох нещо като програма или рутина,искам вашето мнение.Смятам всяка сутрин да минавам с колело около 40 км на неравен терен т.е. нещо за стягане на тялото и отслабване.След това да ходя на фитнес,като главно натоварвам мускулите при гърдите,корема и гърба(крака си имам ).И това ще се повтаря цяло лято,като фитнесът ще е с почивка отначало вторник,събота и неделя,а после само събота и неделя.Колоезденето всяка седмица ще го увеличавам с 5 км.Като цяло,не съм точно начинаещ що се отнася до фитнес,но не съм и толкова напреднал.Малко преди средата съм .Бихте ли ми казали какво мислите за "рутината" и бихте ли ми предложили някой упражнения за релеф на гърдите и изкарване на плочките?И бих ли ги постигнал в рамките на 2 месеца(лятото) .Благодаря!
Последно редактирано от Bathala : 07-05-2015 на 20:43