Цитирай Първоначално написано от girlwithproblem Виж мнението
А аз да те питам ти от къде знаеш, че тя не е любовта на живота му? Ами ако е. Не можеш ти трети човек да решаваш дали е или не. Няма нужда да се осъзнава. Това, че четири месеца са си писали показва, че те са се опознали. И това да не и пада в краката. Тя е на 16 и ако и не и обръща внимание тя може да реши, че не я иска и да се откаже от него. А това че иска да и подари цветя не показва мекост, а само това, че е от онази рядка мъже, които не са идиоти, а истински държат на своето момиче и искат да я зарадват.
не работи така, братле... заслепена си от факта, че ти си имала някъв филм с някъв пичага и си мислиш, че е приказка. Жалко, че не е. Имаше нещо от рода на "в интернет всеки може да е куче", това значи, че всеки може да поддържа фалшива проекция на себе си. Тъй като нямаш пряк контакт с човека насреща спокойно можеш да лъжеш и да казваш каквото и да било и най-вероятно ще се върже, защото "от къв зор ще лъжеш?". Имах такова преживяване с "чат от далече", просто щото ми беше скучно. Напълно неспособен бях да развия някакви чувства, поради една или др причина. Това е просто загуба на време... Като религията - инвестираш време и ресурси, за да получиш един великолепен к*р като се осъзнаеш.

А това с цветята - както набора каза - подарявай цветя на жена си или на някоя, която наистина го заслужава. Не го използвай като евтин трик или някъв "жокер".