- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Зимна тема
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Тъй като много ми домъчня за Зимата и чакам с огромно нетърпение да дойде, че да ходя да карам сноуборд.....
....Искам да питам има ли някой, който е ходил на ски/сноуборд в чужбина? Къде, що, впечатления?
Нека разкаже всичко, моля. Препоръчайте някое местенце?
Че тази зима, живот и здраве се каня да ходя на планина някъде извън България.
по-добре карай скейборд
скейборда е сноуборд с топки ;]
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Защо да чакаш зимата .Имо сравнително добри условия на глетчерите като Blackcomb.Минала седмица бях там
сещам се за толкова много места. аз бих отишла във вал ди зер :Д, давос също е хубаво. била съм само в италия иначе. южен тирол е мн популярно. вал гардена, кортина д'ампецо, по евроспорт мн рекламират трентино /аксел лунд свиндал/ и изглежда красиво. в австрия също е много красиво. шладминг примерно, словения - поклюка, закопане в полша, в чехия също има ски курорти. не бих отишла в скандинавксите държави, макар там да е родината на белите спортове. ддз ;д. знам много дестинации, заради любовта ми към ските ;д
https://www.youtube.com/watch?v=R6AJixQNUDc
Zermatt. И Фрида от АББА си живее там
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
смразяваща май чака зимата да се развихри
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не те виждам в тия жеги
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
и по шашки на главо