.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Въпрос относно ..

Добър вечер.
    Вчера с един приятел си намерихме две рускини в един бар, и двете по на 29,а аз и моя приятел сме на 18.
    Та на мен тогава ми беше първият път и го направихме без презерватив. Тя не знам колко пъти го е правила,но искам да ви попитам как може да се прехване спина? Пишеше в уики някакви работи ,но не мога да ги разбера. Има ли нещо общо болеста с това с колко човека е спала и т.н. Защото много се притеснявам..

Мега фен
    Ако едната е била руса, а другата с рокля, значи са били болни.
    Трябва ти сол, хвърляш я зад лявото си рамо и правиш три пълни завъртания, след това си излекуван.

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Не го слушай тоя тъпак... Начи ако мислиш че си прихванал ХИВ е добре в рамките на 72 часа след половия контакт да напоиш члена си в спирт за да убие вируса, след този срок вируса попада в кръвта и ще се наложи по-сериозно лечение. За предпочитане е спирта да бъде метилов.
    Късмет с лечението

Аз как да разбера дали съм го прихванал? Започна да пари, или какво?

Супер фен Аватара на Meth
    Не ги слушай тия глупаци. Симптомите не се появяват бързо. Най-добре говори със сексолог.

Цитирай Първоначално написано от facesad Виж мнението
    Аз как да разбера дали съм го прихванал? Започна да пари, или какво?
    Няма как да разбереш толкова рано дали си болен. Симптомите се появяват на по-късен етап, но тогава е прекалено късно за лечение. Лечението което ти препоръчах е превантивна мярка. Пробвай го няма да съжаляваш.

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Не ги слушай тия глупаци. Симптомите не се появяват бързо. Най-добре говори със сексолог.
    Да отиде на лекар също е вариант но докато разбере дали автора е болен или не, ще бъде твърде късно.. Вирусът ще е навлязал в кръвта.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    мноо сте ми забавни btw изследвай се за сифилис

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Не ги слушай тия говеда. Ако си изтървал срока,слагай по едно хапче нафталин в гащите преди лягане и ще се разминеш.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Добър вечер.
    Вчера с един приятел си намерихме две рускини в един бар, и двете по на 29,а аз и моя приятел сме на 18.
    Та на мен тогава ми беше първият път и го направихме без презерватив. Тя не знам колко пъти го е правила,но искам да ви попитам как може да се прехване спина? Пишеше в уики някакви работи ,но не мога да ги разбера. Има ли нещо общо болеста с това с колко човека е спала и т.н. Защото много се притеснявам..
    Жената може да е спала с 1 милион мъже и пак да не е болна от спин ,ако спи с мъж болен от спин тогава ще се разболее.. Обаче що ми си струваш че си умствено изостанал ?

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Кажи ми честно - https://www.youtube.com/watch?v=HS9ZDWprP2E

Супер фен Аватара на slicky
    Ти вместо да се похвалиш,че си минал рускиня, се притесняваш за СПИН. Пък и те в Русия СПИН нямат- имат Путин.

Повече от фен Аватара на obicham69
    честито, поредният сексуално неграмотен тъпак тръгнал да прави секс без презерватив със случаен човек

ако са били Рускини пак има шанс да не са болни, но ако са били Украинки там положението е страшно
    поръзтърси в интернет мисля че имаше към 400 000 ХИВ позитивни

Мега фен Аватара на Smrazqvashta

Леле, стига хора.. Ще вземе наистина да си го топне в спирт или прочие.. Не се знае колко му е акъла, но съдейки по въпросите му.. абе не се шегувайте така.

Може да си лепнал всяка болест, предавана по полов път, включително и спин. Бягай на лекар.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Темата е откровено тролене, но ще отговоря сериозно. СПИН е последната ти грижа, която може да пипнеш при небезопасен секс. Има достатъчно болести, които да ти създадат проблеми за доста дълго време.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Темата е откровено тролене, но ще отговоря сериозно. СПИН е последната ти грижа, която може да пипнеш при небезопасен секс. Има достатъчно болести, които да ти създадат проблеми за доста дълго време.
    Nogo slasai toia tapak mrasan gaden.SPIN moze da napipas parvo

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Да отиде на лекар също е вариант но докато разбере дали автора е болен или не, ще бъде твърде късно.. Вирусът ще е навлязал в кръвта.
    С метилов алкохол...ти сериозно ли бе ?

Banned Фен
    Data pital???na tvoiata na snimkata maj li ima ili cena.

Пичове моля ви да подходите съвсем сериозно.. Говорих с едно момче и то ми каза,че ако е била болна от спин, нямаше да иска да го прави изобщо или да го прави без презерватив , така ли е? А и надали би спала с мъж който е болен от спин. Не ги знам руснаците кво са и що са.. говорих с сексолог той ми каза да се обърна към някави други и да се положа на изследвания и т.н. той не знаел ..

Пичове моля ви да подходите съвсем сериозно.. Говорих с едно момче и то ми каза,че ако е била болна от спин, нямаше да иска да го прави изобщо или да го прави без презерватив , така ли е? А и надали би спала с мъж който е болен от спин. Не ги знам руснаците кво са и що са.. говорих с сексолог той ми каза да се обърна към някави други и да се положа на изследвания и т.н. той не знаел ..
    Ами, ако е болна и не знае какво правим?

От къде да знам... все пак е голяма жена и ако е спала с 2-3 човека може да си е правила изследвания и т.н. а и тя ако беше щеше да го разбере вече.. не знам и аз. Бахти ша умра от притеснение.. ;хх

От къде да знам... все пак е голяма жена и ако е спала с 2-3 човека може да си е правила изследвания и т.н. а и тя ако беше щеше да го разбере вече.. не знам и аз. Бахти ша умра от притеснение.. ;хх
    Защо просто не си пуснеш едни изследвания?

Спин да е най-малката грижа? Ти слушаш ли се. Венерическите болести се лекуват ако се хванат на време. Спина- не.
    14годишните лапаци е хубаво да се махат от тоя раздел.

И аз това се чудя за изследванията.. мисля след няколко дни да отида до кожно венерическия диспансер и да направя изследвания.. някой да знае как следва процедурата? смисъл как се правят изследванията? Питам , защото искам да знам преди да отида..

За спин ако ще проверяваш трябва да ти вземат кръв. Венерическите обикновено се откриват по симптомите. Нещо мн си се стреснал. Да не е била от Африка или от тропиците.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си