.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ми брат страх ме е щото ми беше за първи път.. а и е от Русия тая пут*а.. не знам може и да ми няма нищо но ддз като ми го набиха тва в главата да хода на прегледи за да видя дали ми има нещо, и ся само тва мисла.. се едно утре ми е последен ден.. бати чувството ... :Х

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Цитирай Първоначално написано от facesad Виж мнението
    Ми брат страх ме е щото ми беше за първи път.. а и е от Русия тая пут*а.. не знам може и да ми няма нищо но ддз като ми го набиха тва в главата да хода на прегледи за да видя дали ми има нещо, и ся само тва мисла.. се едно утре ми е последен ден.. бати чувството ... :Х
    Като не си правиш процедурата със спирта мрънкай тука..

Как може да си толкова необразован. Честно моляя се да си болен така катп умриш ще има един глупак по малко на тая планета.... Преди да правиш секс се образовай -.- тъпо лапе

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от Dwyd96 Виж мнението
    Като не си правиш процедурата със спирта мрънкай тука..

Как може да си толкова необразован. Честно моляя се да си болен така катп умриш ще има един глупак по малко на тая планета.... Преди да правиш секс се образовай -.- тъпо лапе
    +10

Защо си мислите, че АКО е болна от нещо ще иска да сложи презерватив?Какво мислите, че ще каже: " я дай да сложим презерватив, че съм болна от спин(примерно)" ли? + че рискува да бъде отхвърлена.Кой ще се съгласи да прави секс с човек, който му каже така.
    Аз го виждам един вид като отмъщение от страна на заразените, защото в крайна сметка и тях някой ги е заразил като не ги е предупредил, че има нещо, за да сложат презерватив.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Можем само да гадаем дали е болна или не. И какви биха били намеренията и. За това за стотен път казвам просто да иде да се изследва, за да е спокоен, а пък ние ще се надяваме да си е взел поука.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си