.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Триъгълниче и мустаче

Здравайте извинявам се ако има такава тема....
    Искам да ви попитам как обескосмявате триъгълничето в домашни условия без да ходите на козметик ,когато аз се избръсна получавам страшен сърбеж.И още нещо свързано с мустачето майак ми казва че ще стана като мъжете че ще почна да боцкам аз естествено не смятам да си махна мустачето с бикче а да отида на козметик ,ще оредеят ли някога или ще започнат да се личат повече ??

Мега фен Аватара на LoveInfect
    В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа
    Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    В домашни условия можеш да използваш крем депилатоар, само виж да не си алергична или свръхчувствителна, смисъл пробвай на малка част от кожата първо за 24 часа
    Иначе най-добре ще е на козметик с лазерна епилация и няма да ти никнат повече. Ти защо не искаш при козметичка?
    Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    В домашни условия за тези двете само лентички.
    Дева за тяло, Вийт за лице.

и аз предпочитам с крем, прекалено ме е срам да ида на козметик

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Ок, срам те е...
    Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
    А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...

Няма от какво да ви е срам, все пак това им е работата на тези жени. От лекар срам ли ви е?

До скоро се бръснех долу, защото ме беше страх от болката, а и години наред бръснати, космите стават много твърди и гадни. Престраших се, отидох и не умрях. Болеше си, но след това няма такава яка гладкост. Много съм доволна от резултата, но не мисля, че това може да се постигне в домашни условия. Ако тръгнеш да топлиш кола маска и да си правиш сама, рискуваш да се оклепаш цялата, а резултатът да не е особено добър. Лентите са слаба работа, освен ако космите ти не са просто мъх.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ок, срам те е...
    Но с крем ще ти изникват на няколко дена. А с кола ще те държи месец и повече. Според мен отиди при някоя козметичка, първо си махай да кажем само на краката и на подмишниците, да я видиш как работи, и ако ти хареса, просто й кажи този път ще правим и триъгълник, тя нищо не може да ти каже, а и освен това е виждала много триъгълници...
    А иначе ако чак толкова се срамуваш можеш да пробваш кола и вкъщи, но ще ти е трудно...
    Мерси

Повече от фен Аватара на Данита
    Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Защото съм на 15 ,а и съм по-притеснителна и ме е срам...
    Няма от какво да те е срам. Аз съм на 13 и си ходя без абсолютно никакви притеснения. Пък и кола маската си е трайна и не стават косъмчетата дебели и твърди.

сама да се обезкосмяваш с кола/ленти - успех. особено като стигнеш до устните, кажи как е минало, пищя ли много, направи ли си някоя синка и т.н.
    да не изпадам в графични подробности, ама косъмчета има и на други места и ако не си йога, не знам как ще се справиш с залепяне/отлепяне, дърпане и т.н. /и с чекненето/

престраши се и отиди на козметик, има и не много скъпи в софия (нз откъде си, ама предполагам) и ще си по-доволна.

бикче и кремове - никога. освен ако не искаш да започнеш да боцкаш, да имаш твърди, дебели и черни косми, и да се налага да се обезкосмяваш ежедневно
    Последно редактирано от jghgh : 07-11-2015 на 11:30
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Значи май направих белята един път с бикче и кремче ама не са ми твърди страшно сърби

anonymous708973
    Guest
    А с кола ще те държи месец и повече.
    Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
    Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Имам чувството, че тия, дето ги пишете такива, никога не сте били на кола маска.
    Държи седмица и половина гладко, след това избиват. още седмица положението е окей, щото са тук-там и миниатюрно, след това обаче или трябва да ги обръснеш или да чакаш следващата сесия при козметичката.
    Не знам мен ме срам как така козметичката ще ме пипа там доло

Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
    Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо

Цитирай Първоначално написано от Sirona Виж мнението
    Е какво има да те е срам? Нито ще си първата, нито ще си последната дето ходи на козметик...а и нали това ѝ е работата на жената все пак. Друго искам да те попитам - когато ходиш на гинеколог пак ли ще те е срам?
    Иначе и на мен ми е чудно каква е тая вълшебна кола маска дето да държи месец, че и повече...моята държи само седмица-седмица и нещо
    Не знам аз съм много притеснителен човек,аз съм ходила на гинеколог обаче с майка ми и така не ме беше срам

и аз малко се притеснявам.. за гинеколог чак не, нали, но за козметик малко се стеснявам, така че разбирам..

в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект ??

winks11 - една приятелка си беше взела и беше доволна , но тя си е търпелива и много сръчна в ръцете . Аз не бих си взела , защото едва ли ще се справя

Цитирай Първоначално написано от winks11 Виж мнението
    в този ред на мисли някой има ли мнение за този комплект ??
    Моята приятелка има, ползвали сме го, не сме доволни и двете. Можеш да поставяш пълнители само на Вийт, а кола маската им не е особено качествена. По-добре си вземи нещо такова http://profesionalist.com/profesiona...168-32004.html
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

О, да..това с пълнителите е малко уловка. Ще се разгледам още малко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си