.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Aбитуриенски бал

Здравейте.
    Не знам дали е правилния раздел, но се надявам някой да ми бъде полезен.
    Та искам да се обърна предимно към дамите, които са били абитуриентки тази година. Може ли някоя да ми даде съвет кога е най-добре да започна да си търся рокля и къде? Къде продават хубави. Още от сега съм много отчаяна, защото трудно си харесвам нещо и имам чувството, че нищо няма да успея да си намеря ... Ще съм много благодарна ако някой ми даде някакъв съвет.

Мега фен Аватара на ameli
    аааааз :3

Сега ти още рано да търсиш, защото не са излезли новите колекции, но пък може да си намериш нещо от старите с голямо намаление. Започни да се оглеждаш към началото на учебната година, октомври, ноември.. около коледа също пускат промоции и след това вдигат редовните цени (поне във Варна беше така тази година).

Аз моята рокля си я поръчах края на януари и беше готова почти преди всичките ми познати, така че спокойно, няма да свършат и по-късничко да отидеш. Ако търсиш обаче след март има огромна вероятност да ти откажат, защото вече са прекалено заети.

Това е което се сещам. Не съм ходила до Асеновград и смятам, че е абсолютно ненужно (освен ако не живееш в околностите и ти е близко).

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Моят съвет е да не бързаш.. Взех си роклята април и края на май ми беше вече голяма
    Е, голямото можеш да го стесниш, но виж малкото....

Аз бях абитуриентка преди няколко години, но въпреки това ще ти отговоря. В момента е много рано да търсиш рокля. Някои момичета до Нова година вече са си набавили всичко необходимо, за мен това е излишно бързане. Изчакай, имаш цяла година на разположение. Аз лично съм от София, обикалях тук, ужасих се от цените и моделите, затова отидох в Асеновград. Там имаше голям избор и съвсем нормални цени. Роклята ми я правиха по поръчка, тоест техен модел по мой размер и в друг цвят. Беше готова през април, след това си взех обувките и чантата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз в последния момент си я взех. Беше готова седмица преди бала ми. Но и аз те съветвам да не бързаш.

Мега фен Аватара на tori
    Ам, февруари я поръчах по модел на дизайнерката в студиото и към средата-края на март беше при мен. Не бързай и не давай повече пари, защото няма нужда да прекаляваш за една вечер. Моята си я взех от Русе, не съм ходила до Варна, София или Асеновград.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си