- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е сексуалната ви ориентация?
хетеросексуална
хомосексуална
бисексуална
не се интересувам от секс
Каква е сексуалната ви ориентация?
Аз съм хетеросексуален.
ако кажа нормална как ще бъда разбран?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Моята не я виждам, защо няма некрофил ?
Много ми е интересно, ако някой пичага хване гаджето си в изневяра с тъпкача на калъп и ги на**е и двамата, това бисексуален ли го прави. Сори, че пиша глупости ама се сетих за тая простотия![]()
Някъде четох че жените си били естественно бисексуални, или поне се възбуждали от други жени, нещо такова, но не мога да се сетя къде.
Има и друго, един мъж хетеро мъж, кат види два гея се отвращава, а като види две лесбийки тръгва да подскача от радост.
Брей поправи ми правописната грешка. Сега цялото българско общество ще ти бъде благодарно до живот..
Може и паметник да ти издигнат.. Само си представи следната картина- твоят роден катун, както винаги мирише на лайна и пикня от близките колиби, а по средата на катуна стои твоят паметник, изцяло направен от фекалиите не цялата ти рода...
Хаха начи родата ти е от моето село така ли да го разбирам ( въпреки че не си спомням в селото да има цигани).... Но все пак няма да има проблем с количеството, то е нужно само едно лайно за да ти се направи скулптура в цял ръст и ще е със 100% точност...
мисля, че съм гей..
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..