Цитирай Първоначално написано от kira_ Виж мнението
Какво бихте предпочели:
1.Да тръгнете с някой, който много ви привлича без да сте го опознали много добре предварително и да го опознаете в последствие, докато заедно се наслаждавате на магията. xD
2. Да го опознаете много добре и чак тогава да прецените дали има смисъл за връзка.
Нещо по средата, клоня към 1.
"Дали има смисъл" не означава да сте се опознали много добре, а достатъчно добре. "Достатъчно" в случая позволява да забележа наличието на някакви общи неща между нас - от това дали обичаме да прекарваме свободното си време по сходен начин до сходни възгледи по теми/въпроси, които намирам за важни. Все неща, от които зависи дали въобще имате връзка помежду си. Все се е случвало да имам този период на "заедно ли сме, не сме ли заедно", по време на който обикновено се водят всякакви разговори, съответно се опознавате.

Цялата идея с много доброто опознаване ми куца някак, защото съм преценила дали искам нещо от този човек в романтичен смисъл доста преди това, като решението е взето емоционално. Трепва ли ти, не ти ли трепва.
Друг аспект е, че в онзи начален период колкото и да опознаваш човека, виждаш положителните неща; отрицателните или треските за дялане, каквито имаме всички, се проявяват след като вече сте заедно.

Малко ми е разпиляна мисълта, надявам се да ме разбра.