- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
^Ива, айде со кротце и со благо да се разберем за латиницата.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бях ти написала сериозен отговор, който някак не успя да се постне, канех се да го напиша втори път, ама след тоя коментар няма да си правя труда да завоалирам казаното от Ракши. Проблемът ти не е, че си дебела, а че си тъпа.
То само две породи на тоя свят има - бедните дебели момиченца, които, разбира се, са болни от нещо сериозно, и кльощави завиждащи/злобни мухли.
не говоря за ходещи скелети, глупаво лайно такова. Наричам те така, защото в началото на темата искаш чуждото мнение, след това се обиждаш от аргументите и превръщаш темата в твой кенеф, в който да можеш да излееш "нараненото си его" примесено с голямо количество комплекси.
@Дота говоря за нормални жени братле, не за ходещи скелети, също така не говоря и за топки сланина, които се задъхват докато говорят. Вярно е, че в историята има безброй много примери как дебелите жени са били на почит, най-ранния пример, за който се сещам са онези статуетки от траки, шумери или някакъв друг изчезнал народ /знам че има голям времеви период между народите, но и двете вече ги няма, so yeah/. Стандартите от тогава са се променили значително и вече дебелите жени не са някак на почит. Всеки иска нещо по-естетически приятно за него и мнозинството не се кефят на дебели. А пък и избора на половинка не винаги е до това как изглежда, а какъв човек е, в случая на авторката моето виждане е, че и тоя аспект не е мнол развит, i dunno tho.
А и като майката е мързеливо лайно е доста голям шанса децата да са пълни боклуци, just sayin.
много голям rant се получи, ама толкова..
Средата няма значение, родителите не могат да те накарат да спортуваш или да ти го забранят, освен ако не говорим за някви болни хора, но с тях спорта ще ти е малкия проблем.
Наследяват се гени, за всичко останало се оправяш сам и носиш отговорност сам.
не могат да те накарат, но спокойно могат да ти го забранят. Един приятел до преди 2 години не искаше и да чуе за фитнес просто защото техните му бяха промили мозъка колко е лошо и колко много вреди. След като успях да го накарам да почне пък не искаше да ходи повече от 2 пъти седмично, защото "не му трябвало повече", това го беше взел от брат му, който твърди до ден днешен, че 2 дни в седмицата са напълно достатъчни. Да, средата е супер ключова. Като нямаш нагледен пример или от къде да го вземеш как се очаква да промениш каквото и да било? Има много експерименти, в които взимат близнаци и ги поставят в 2 напълно различни среди и въпреки, че гените са еднакви и двете деца се развиват по абсолютно различен начин, дори ръста им е различен. Смисл така работи еволюцията - приспособяваш се към средата и след това евентуално пренасяш този ген на поколението си - адаптация, наследственост.
И да, генетичните ни граници са много по-далечни отколкото си мислим.
ракши, има си решение и за стриите.. на възлюбената ти показвах пример, ето и на теб.... http://www.teenproblem.net/forum/sho...1#post11279657
Нищо нямам против момичетата с тегло над 60 килограма. Освен като видя висящи паласки, кореми и задници, облечени в прилепнали дрешки. Окей, може причината за теглото да е болест, нищо против нямам, но никой не е длъжен да гледа резултата. Причината може и да е нездравословен и застоял начин на живот, но отново никой не е длъжен да гледа резултата. Не се дразня като видя закръглено момиче. Дразня се, когато не съобразява облеклото с тялото си. Тогава вече прилича на пражка шунка. Нямам перфектното fit тяло, което в момента е на мода, но това само аз мога да го кажа. Никой друг. Нося дрехи, с които прикривам недостатъците си, вместо само и само да съм облечена по последен писък на модата, да нося дрехи, които правят тялото ми да изглежда ужасно.
Моето мнение е, че сами провокирате подобни присмехи и подигравки.
Аз също не нося къси потничета или къси полички ,нося дрехи спрямо формата си![]()
Стриите с времетоо изчезват имаш отзад по дупето поради ряско отслабване ,но мина известно време и забелязах ,че са поизчезнали ,но не напълно
itslili - Holy shit И аз съм на 15 егати у съвпадението
Но все пак, помислете си, че на която и да е реклама на която има слаба жена/жени,вместо тях има дебела жена/жени. Не намирам толкова разлика. И дебелите, и слабите жени са хора. Не разбирам защо трябва да правим такава голяма разлика между тяй
Последното, което бих искала е да бъда съдница на когото и да е. Коментара ти, а именно да твърдиш, че жена с определено тегло не може да има рожба е повече от грозен и ми е напълно достатъчно да си позволя да ти дам тази оценка. Бъди жива и здрава и дано някога помъдрееш достатъчно, за да осъзнаеш колко грозота има в изказването ти.
Живи и здрави, животът не е справедлив. Не се сравнявай с хората, а гледай да се сравняваш със себе си преди и сега. Това "всеки си е позволявал" много обичам да го чувам. Аз пък не си позволявам. И не защото ме е страх за някакви допълнителни калории, а защото дори не ми е вкусно. Но това е избор, не си на 5, можеш да си водиш контрол как се храниш. Не казвам да ядеш по 1 ябълка на ден, а да се храниш балансирано.
Имам чувство, че си пуснала темата, само за да ти кажем, че "всеки трябва да е такъв, какъвто е", "да изглежда така, както се харесва" и че "кльощавите са злобни и завистливи". Това са пълни глупости.
А ако толкова искаш да отслабнеш и си пробвала милион неща, приеми, че трябва да си промениш начина на живот, а не да отслабнеш за месец-два, а после пак да се тъпчеш с джънк.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
твърде тъпа си, за да имаш "маска" за във форума, а всъщност да си едно прекрасно пълно същество, нистаа
има едно село в Индия, ако не се лъжа където целенасочено тъпчат момичетата от малки, за да са огромни крави като пораснат, защото колкото по-голяма си на размери толкова по-голям е шанса да се омъжиш за някой богат индиец, който да те почита кат' крава. Постави си го за цел да отидеш там. Там никой няма против дебелите => идеално е за счупени личности като твоята.