- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
Мисля, че логиката е повече от ясна. Ако говорим за екстремна кльощавост, в 90% от случаите тя не е резултат от много ядене, а от ядене на една ябълка на ден, с която ще износи бебе с голям зор, да. Само глупавите не трябва да раждат. Никой не е казал, че който е кльощав, няма право да ражда.
Грозно е пренебрежителното умалително за хората със здравословни проблеми. Сякаш не е ясно с колко шит в храните ни тровят. Ако дебела девойка ми каже 'не мога да отслабна, а полагам усилия, сигурно имам някякви нарушения', не бих ѝ се изсмяла от раз.
Аз лично се дразня само когато някой с мн надномерно тегло реши, че трябва да седне на двойната седалка в автобуса, примерно до мен, а не заема само половината от нея или в тесен асансьор сме се качили вече трима и някой твърде пълен реши да се бута непременно да се качи. Т.е. не ми пречат стига да не нарушават личното ми пространство, което ценя
Ахам, същото като FemaleEyes и неговата тема "Безболезнени начини за самоубийство" - все ATTENTION WHORES! И на мен обществото не ми се кефи много, много, ама не пускам тема "защо имате против хората в черно?". Кат не ти харесва това да те съдят по теглото ти - НАПРАВИ НЕЩО, WE! Вместо да седиш пред компа и да обясняваш на хората, че виждаш в тях омразата към паласките, целулита и висящите задници и кореми. Оплакваш се, а не правиш нищо по въпроса. Ей за какво толкова им се дразня - мрънкат, реват, жалват се, ама продължават да си седят вкъщи с дюнера в ръка и диетичната кола. Точно attention whore поведение. Не ми обяснявай глупости.
това не ми звучи много логично тъй като бях чел тази ти тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...BD%D0%B0%D1%85
ама нещо си дала цензура и вече нямам доказателства :/
хехе, не е там въпросът. А в това, че съм перфекционист. Знам, че съм слаба, че съм си окей, но все си мисля, че има какво да се желае. Като цяло виждам проблеми, които реално не съществуват. Знам си го, ама пак им се дразня
Виждам, че не седиш по цял ден пред компаОбаче не знам как става тая работа, след като си успяла да отговориш на всеки един негативен коментар по темата
![]()
Има едно нещо, което трябва да научиш колкото по-рано, толкоз по-добре - не можеш да поправиш света! С есе на тема "защо не трябва да мразим дебелите комплексарки" 5 страници и половина да ми излезеш, моето мнение като е твърдо и непоклатимо, кел файда?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бахти как нападнахте момичето. Дебела или слаба- това си е неин личен избор. То, че е публикувала темата да си успокои душата е повече от видно, ама вие прекалихте.
Да съм казала, че нямаш право на лично мнение? И не съм конкретизирала, това че ти се припознаваш в по-горния ми коментар си е твой проблем. Ама то не бяха нападки, не бяха чудеса. То мързяло я да ходи на фитнес, стрии имала ли, щяла да има ли, защото била дебела. После някакви недохранени тук ми се обаждат, че я мързяло да се гриже за себе си. Ти сигурно си 40 кг с напикани гащи. Добре че не сме всичките като теб. В крайна сметка не може всички да сме еднакви. А и прочем аз съм 63 кг и 1,65 висока=> за вашите нормативи сигурно съм прасе. Айде доброволно ви позволявам да си преориентирате злобата към мен, а не към момичето, което на тази възраст е толкова емоционално и приема критиките на сульо и пульо твърде присърце.
А, значи човек има право на личен избор чак, когато му трябва нещо да си оправдае излишните килца, ама аз като съм 40 кила с напикани гащи - добре, че не всички са кат мене. xD Де замина правото на личен избор? На мен така като си ми харесва, пък на хората не им харесва и само ме гледат накриво, кво? - Да тръгна да пускам темички "Кво имате против ходещите скелети?"? Кат ти харесва да си нещо, което не е... приемано добре от обществото, така да се изразя, ще трябва да си понасяш "цената". И аз не съм добре приемана от обществото - от горе до долу облечена в черно, като сатанист, направо съм си ходеща сянка. На повечето хора не им харесвам. Личен избор - лично мнение. Не трябва да си слагаш нито едното. В противен случай пускаш ей такива темички по форуми.
За ваше сеедение нито съм дебела нито съм слаба просто пуснах темичката ей така 65кг съм 163 висока вече не ме интересува чуждото мнение и не нямам стрии
Каквото искате мислете![]()
Какво сега и доказателство трябва ли ??