.
Отговор в тема
Страница 4 от 15 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 351
    Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от itslili Виж мнението
    Много добре казано ,намерете си някоя кльощава която не може да износи бебе
    Кво????

anonymous708973
    Guest
    За ваше сеедение нито съм дебела нито съм слаба просто пуснах темичката ей така 65кг съм 163 висока вече не ме интересува чуждото мнение и не нямам стрии
    Да бе, ако гледаш ония калкулатори в нета, според които е нормално за дадена височина да варираш с 20 килограма, нищо ти няма.

Пак ти казвам - не ти е в това проблемът.

Голям фен
    Айде стига вече

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    165см/63кг си е много, откъдето и да го погледнеш. Но и другата част са забавни-като се изсипят с 160-те си сантиметра да се похвалят с 45-50 кила и да се потупат по рамото, че са много кльощави.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    165см/63кг си е много, откъдето и да го погледнеш. Но и другата част са забавни-като се изсипят с 160-те си сантиметра да се похвалят с 45-50 кила и да се потупат по рамото, че са много кльощави.
    Един човек да го каже, благодаря ти Масово когато хората чуят 160-40 и веднага ти лепват 'анорексичка'.

Голям фен
    Чак пък да са много. Зависи, не казвам, че съм слаба, ама не съм и дебела. Пък и аз страшно много години съм тренирала и не ми личат. Пък и както казах, не е нужно всички да са еднакви. Айде дерзайте и успокойте малко страстите

Ти може да си 70 кг и да изглеждаш добре мусколите както и костите на всеки човек тежат различно

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Ти може да си 70 кг и да изглеждаш добре
    това тр да го видя че да го повярвам

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    това тр да го видя че да го повярвам
    Във фитнеса дето помпам има една 1.85 с по-голямо бедро от моето(she squats bro) и около 70 кг сиг (може и повече) ама как ме надъхва само......

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Масово когато хората чуят 160-40 и веднага ти лепват 'анорексичка'.
    Де да можеше да ви се лепне нещо на вашите 40 кила

Голям фен
    Сега гледах, че си на 25 , какво по дяволите правиш в този сайт?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от anonimna:D Виж мнението
    Получавам сексуална култура.

Да не би тук пък и да има възрастова граница?

Голям фен
    Дота не говорих за теб, а за loadrunner ( нещо не мога да отговарям с цитати )

Мега фен
    Дота не говорих за теб, а за loadrunner ( нещо не мога да отговарям с цитати )
    Защо си анонимна ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Хаха, това прозвуча мн отвисоко казано... буквално

itslili, чета в другата тема, че си на 15. Виж сега, мама и баба може много да ти харесват и да ти обясняват как ще го израстеш, но трябва да направиш нещо по въпроса. В пубертет си, оформя ти се тялото, поналяла си в ханша - нормално, жена си. Обаче наистина е добре да смъкнеш няколко килца - не за друго, а за да си създадеш навик. Защото ако продължаваш така, ще качиш повече, а наднорменото тегло води до много проблеми - запушени артерии, болки в коленете, предпоставка е за диабет. Да свалиш няколко килограма не означава да си кльощава, означава просто да се погрижиш да си здрава. За здраве говорим тук, не за красота. Това е само бонус.
    На 15 нямаш нужда от свръх усилия - малко ще внимаваш с хляба, ориза и картофите, че сигурно често ги готвите у вас; излизай да караш колело и да бягаш и ще стане. По-нататък, ако ти е интересно, и фитнес можеш да почнеш.
    Просто е хубаво да спреш да се заблуждаваш, че всичко ти е наред и да помислиш. Чак толкова малка не си.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Защо си анонимна ?
    Защото когато си правих профила бях келеш и само това съм се сетила явно

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

itslili, чета в другата тема, че си на 15. Виж сега, мама и баба може много да ти харесват и да ти обясняват как ще го израстеш, но трябва да направиш нещо по въпроса. В пубертет си, оформя ти се тялото, поналяла си в ханша - нормално, жена си. Обаче наистина е добре да смъкнеш няколко килца - не за друго, а за да си създадеш навик. Защото ако продължаваш така, ще качиш повече, а наднорменото тегло води до много проблеми - запушени артерии, болки в коленете, предпоставка е за диабет. Да свалиш няколко килограма не означава да си кльощава, означава просто да се погрижиш да си здрава. За здраве говорим тук, не за красота. Това е само бонус.
    На 15 нямаш нужда от свръх усилия - малко ще внимаваш с хляба, ориза и картофите, че сигурно често ги готвите у вас; излизай да караш колело и да бягаш и ще стане. По-нататък, ако ти е интересно, и фитнес можеш да почнеш.
    Просто е хубаво да спреш да се заблуждаваш, че всичко ти е наред и да помислиш. Чак толкова малка не си.
    А със широките рамене какво да правя?

Голям фен
    Да не би тук пък и да има възрастова граница?
    Странно ми е хора, които трябва да са на работа, да градят кариера, семейство да ми стоят по цял ден на компютъра.
    Пък и е тийн форум, той трябва да се преориентира към бг тате. Пък и ме дразни и затова питах

Мега фен
    Странно ми е хора, които трябва да са на работа, да градят кариера, семейство да ми стоят по цял ден на компютъра.
    Пък и е тийн форум, той трябва да се преориентира към бг тате. Пък и ме дразни и затова питах
    Гониш ме, добре, но можеше да не лъжеш за бг тате, такъв сайт няма.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, просто смятам за нормално едно дребничко момиче от 160см съответно да има по- тънки кости, по- тесен ханш и т.н. и тогава тези 45кг въобще не са крайност. Просто го правят стройно и добре изглеждащо. (в случай на хубави пропорции)
    Но имам чувството, че нарочно така си представят телосложението някои от момичетата, че да им казват хората, че са анорексички и това им доставя някаква болна гордост.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Гониш ме, добре, но можеше да не лъжеш за бг тате, такъв сайт няма.
    Това е пародия на бг мама

Мега фен
    Това е пародия на бг мама
    Сайт бг тате няма, не е пародия, а измислица.

anonymous708973
    Guest
    А със широките рамене какво да правя?
    Дефинирай широки, снимка, нещо?

Не всичко можеш да промениш, но това не е оправдание да не правиш нищо. Да се оправдаваш с ген, че си дебела - не че си го направила, ама да кажа, е плиткоумно.
    Много клиширано звучи, ама направи всичко възможно да си най-добрата си възможна версия.

Те още са си при мама и тати те ги гледат още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си