- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо имате против закръглените момичета ???
Айде стига вече
165см/63кг си е много, откъдето и да го погледнеш. Но и другата част са забавни-като се изсипят с 160-те си сантиметра да се похвалят с 45-50 кила и да се потупат по рамото, че са много кльощави.
Чак пък да са много. Зависи, не казвам, че съм слаба, ама не съм и дебела. Пък и аз страшно много години съм тренирала и не ми личат. Пък и както казах, не е нужно всички да са еднакви. Айде дерзайте и успокойте малко страстите![]()
Ти може да си 70 кг и да изглеждаш добремусколите както и костите на всеки човек тежат различно
![]()
Сега гледах, че си на 25 , какво по дяволите правиш в този сайт?
Дота не говорих за теб, а за loadrunner( нещо не мога да отговарям с цитати
)
Хаха, това прозвуча мн отвисоко казано... буквално![]()
itslili, чета в другата тема, че си на 15. Виж сега, мама и баба може много да ти харесват и да ти обясняват как ще го израстеш, но трябва да направиш нещо по въпроса. В пубертет си, оформя ти се тялото, поналяла си в ханша - нормално, жена си. Обаче наистина е добре да смъкнеш няколко килца - не за друго, а за да си създадеш навик. Защото ако продължаваш така, ще качиш повече, а наднорменото тегло води до много проблеми - запушени артерии, болки в коленете, предпоставка е за диабет. Да свалиш няколко килограма не означава да си кльощава, означава просто да се погрижиш да си здрава. За здраве говорим тук, не за красота. Това е само бонус.
На 15 нямаш нужда от свръх усилия - малко ще внимаваш с хляба, ориза и картофите, че сигурно често ги готвите у вас; излизай да караш колело и да бягаш и ще стане. По-нататък, ако ти е интересно, и фитнес можеш да почнеш.
Просто е хубаво да спреш да се заблуждаваш, че всичко ти е наред и да помислиш. Чак толкова малка не си.
Хаха, просто смятам за нормално едно дребничко момиче от 160см съответно да има по- тънки кости, по- тесен ханш и т.н. и тогава тези 45кг въобще не са крайност. Просто го правят стройно и добре изглеждащо. (в случай на хубави пропорции)
Но имам чувството, че нарочно така си представят телосложението някои от момичетата, че да им казват хората, че са анорексички и това им доставя някаква болна гордост.
Дефинирай широки, снимка, нещо?
Не всичко можеш да промениш, но това не е оправдание да не правиш нищо. Да се оправдаваш с ген, че си дебела - не че си го направила, ама да кажа, е плиткоумно.
Много клиширано звучи, ама направи всичко възможно да си най-добрата си възможна версия.