ахахах 102

Не са ми приятни визуално, както рънъра каза. Принципно нямам нищо против стрии и т.н. защото не са нещо, което можеш да промениш или нещо, което искаш. А това с болестта е такова слабо извинение, сериозно... Не са много страдащите от неизлечимите такива болести в Бг и най-много да срещнеш шепа хора в такова състояние през целия си живот. Те главно са стигнали до там от инат и от нежелание за промяна, от мързел по-скоро. Да, медицинското състояние го прави много по-трудно, но защо да не пробваш. В Щатите има момче със синдром на Даун, което тренира много здраво и това го прави щастлив, щом той може значи всички могат. Има сляп човек, който всеки ден ходи до фитнеса и тренира, щом той може и вие можете. Другото е извинението, че така се харесва. Мога да кажа, че това е най-голямата лъжа в живота на някой дебел. Казвам го от stand point-a, че и аз бях дебел и още съм далеч от "слаб". И аз се опитвах да си пробутам това, че трябва да има и дебели хора и че така се харесва. Най-големия bullshit, който съм си мислил. Затова спокойно мога да кажа, че всяка една подигравка е напълно заслужена, защото щом не можеш да се грижиш за тялото си, за какво друго ще можеш?

Резюме: имам против прекалената дебелина.