.
Резултати от 1 до 25 от общо 351

Threaded View

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    фафълс я изпусна, тя е твоята жена мечта, прилича на тая, но е брюнетка
    "Ей да му се не види".

А по темата. Мисля да коментирам конфликта ви за "едрия кокал". Аз като бях "мечо" и мен ме утешаваха с това, че имам дебел кокал. Краката ми бяха супер големи. Не можех да си намеря дънки. Даже като по-малък ми купуваha големи дънки, защото са по широки в ханша и бедрата, и са ми ги скъсявали на машина. Казваха ми - "Ти имаш едър кокал ,просто, и саааамо малко мазничко.". Свалих, стопих се и краката ми, и бедрата ми станаха доста малки, а за горна дреха - бях на границата между M и S. Сега пак качих и продължавам да качвам, но с друга цел. Та мисълта ми беше, че външният вид заблуждава. Това за болестта е друг въпрос. Ако не си болна наистина, може да вземеш някой хубав хранителен режим от нета или да ти направят и да почнеш да тичаш или да спортуваш активно. Ще се стегнеш. Както се казва. "Никой не се влюбва в ума ти от пръв поглед".

П.П. В мен никоя не се влюби след постигнатите резултати (не са много големи де), но ме използваха - едно момиче се виждаше с мен, за да накара приятеля си да ревнува. Та това ми даде самочувствие и ми държи влага за сега

П.П.2. Ако започнеш да спортуваш - Закон 1: Never be satisfied. Това не значи да се доближиш до анорексията де
    Последно редактирано от GoodEnough : 07-16-2015 на 20:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си