- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 9 ФРЕНСКА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "АЛФОНС ДЬО ЛАМАРТИН"
Здрастиизначи обмислям сериозно да се преместя от 35-то във 9-та френска.. 9 клас съм .. интересно ми е там учителите какви са, добре ли се държат и тн. .. имам приятели от там и ги разпитах, ама много противоположни отговори получих .. затова пиша тук (:
Френска съкс
ТБГ рлз <3
xD
Тая гимназия ми беше най-долу в списъка като кандидатствах. Не съм чула нищо добро за нея. В кое училище учиш?
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Еми незнам дали знаеш ама:Първоначално написано от cw3tty
1во. аз като съм с френски не мога да се преместя с друг език
2ро. ТБГ е с математика - мразя математика иначе да съм влязла там
И как точно смяташ да стане тва преместването един път на няколко години се освобождава място и то след 8 клас в езиковите гимназии, ти пък след 9. няма как да стане, запозната съм просто. като кандидатствах, имаше едно момиче, което буквално плачеше, че не я приеха във ФЕГ и майка й започна да я успокоява,че ще пробва след 8 клас, но г-жите, които ни преподаваха и се занимават с това от години, ни казаха, че е почти невъзможно. аз уча 1 АЕГ, но не смятам, че във ФЕГ нещата стоят по различен начин.как някой си,който не е е изкарал достатъчен бал, за да влезе в дадена гимназия, изведнъж си е решил, че иска да учи в едно от най-елитните учиилща в София. н мислиш ли, че всички тея деца, които от 8 клас учат там, ще се почувстват гадно, че те цял 7 клас са си скъсали нервите от учене, а някой си идва от някъде си. ако беше толкова лесно, никой нямаше да си дава зор 7 клас, а щеше в средата на 9 да решава да се премести
![]()
Имаш ли връзки, всичко е възможно, уреждат допълнителни места по класовете, ама цените не са никак ниски(не си говоря просто така, ами лично съм ставал свидетел на подобни неща правени в езиковата, където аз завърших, освен това и с учители съм говорил) Така че ако вашите имат пари, доста пари мести се, ама да знаеш, че е много вероятно да имат едно наум за теб учениците, защото не се иска много мозък да разбереш как е влезнал ученик след 8 клас в тая гимназия и ако ще ми разправяш, че има друг начин, не няма, специално за нас знам един случай, в който ученикът е искал да кара приравнители изпити по всички предмети, всичко да си е точно и те са му отказали, защото не си е платил.
аз съм 9-ти клас във френската...
не съм доволна
езикът не е на нивото, което се очаква от езикова гимназия..
по другите предмети има добри и лоши попадения..
изключително нечестно оценяване
занимаване с ненужни неща за сметка на същественото..
аз мисля да се махам от нея..
не те съветвам да ходиш..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Ахх на какви неща ли ще ви научат там![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
просто не сте попаднали на точен преподавателПървоначално написано от Millen4ety
ти май беше 'в' клас .. като знам каква овца ви преподаваше в 8-ми клас
беше ми по сип и на една думичка даже не ме научи
![]()
беше уникално, култуво, мега, хипер, ултра, супер, дупер зле...Първоначално написано от tArIkAt
![]()
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
дааПървоначално написано от Millen4ety
тая беше пълна наркоманка
разбрах, че са я изгонили ;д иначе някои учители наистина са пълна трагедия .. например по литература пише оценки на домашно, което гласи : "Изберете си 50 стиха от 'Илиада' и извадете 10 думи, които ви харесват и 10 думи, които не разбирате какво означават и ги обяснете"
от биоложката също не съм много доволен, то ние сами си преподаваме уроците с тия презентаций .. математичката също не обяснява като хората, а тая по френски обяснява всичко на френски .. не се замисля изобщо, че има хора, които и дума не й разбират
![]()
ти май си при друга по БЕЛ. нашата ни спуква от писане, ЛИС-ове по 4-5 стр... но си преподава доста добреПървоначално написано от tArIkAt
мисля, че най-много 2-3 си преподават като хората..
то стана една "реклама"![]()
Jeff Hardy forever!!
Първоначално написано от LeDa
имах бал за френската, можех да вляза в паралелката която исках , просто предпочетох 35то и не се местя ей така .. класната ми прави проблеми
Първоначално написано от cw3tty
в коя паралелка си била приета ?Първоначално написано от cw3tty
Леда и човечето от ТБГ гледам, че пръщят от запознатост.
Можеш да се преместиш, ако има свободно място в някой от класовете.
02/ 987 64 02, 987 87 72
Т'ва са телефоните. Консултирай се с администрацията, защото по форумите се наблюдава тенденцията да се пише без да се знае.
Какви оценки трябва да имам на матурите за да влезна ? :Д :Д:Д