Първоначално написано от
RazorEyes
Казах че не искам коментари "или въпроси защо го правя" но ето и отговора. От години се опитвах да си намеря приятелка, и винаги бях отрязван заради външния ми вид. Хората ми казват че външния вид няма значение ако имаш самочувствие и намериш начин да го покажеш на момичето, и разбирам напълно това. Но личния ми опит ме убеждаваше точно в обратното. Имах много случай в които съм писал на момичета, и те ме намират за забавен. Всичко трае до момента в който трябва да им покажа моя снимка. Спомням си много добре един такъв момент. Случайно добавих едно момиче в фейса и аз и казах че има много хубави снимки, тя веднага започна да се интересува от мен понеже в фейса ми аз нямам снимки. Нищо друго не и бях писал, само че е красива и това в нея събуди огромен интерес. Искаше дори скайпа ми и аз и го дадох. После ме попита за моя снимка, аз и казах че пращам само на специални хора. И забелязах че на нея и харесваше начина по който и го казах. Накрая се навих да и пратя моя снимка и стана следното. Когато получи снимката тя ми каза "ti si lud" след което ме блокира в скайпа и ме премахна от фейса. Това беше преди доста време но още го помня при това много добре. Много бях засегнат. В бъдеще имах случай да ми пишат красиви момичета, на които пък АЗ не писах защото знаех как ще свърши всичко. Знаех че като им покажа моя снимка те ще измислят нещо за да ме разкарат. Но тогава нямах чак толкова голям интерес към това да си имам приятелка че да реша да отнема живота си ако нямам такава. Тогава намирах това да си имаш приятелка като нещо все едно да си готин, да си имаш защото и другите си имат. Но сега за мен да си имаш момиче значи много повече. Това което ми е в ума не мога да го обясня с думи. С времето започнах все повече и повече да си вкарвам филм в главата колко е яко да си имаш русо и красиво момиче. Преди време една целувка с момиче за мен значеше едно кратко и евтино чувство. Но сега мога да си представя в детайли какво е да целунеш едно красиво и русо момиче. Преди да я целунеш, да я гледаш в очите. А когато я целуваш да усетиш устните и по които има гланц. Да помниш всяка целувка с дни. Да я галиш по косата и да те радва това че тя ти дава да го правиш. Когато си мисля за русо момиче, си мисля само неща от тоя сорт. И най любимото ми е когато сме 2мата на колене и тя се гушка в мен а аз и прегръщам главичката. Но къде съм тръгнал да търся "красиво" момиче тъй като аз самият съм грозен? Ето това е най голямата причина която ме тласка към самоубийството. Имам много причини като цяло. Аз съм асоциален, не съм излизал от у нас целия 4 години в буквален смисъл. Излизам само да си платя интернета и за нищо друго. Тези които се имаха за мой "приятели" ме изоставиха в най-трудния момент от живота ми. Сега нямам никакви приятели освен виртуални, но с тях играя само видео игрички и никога няма да мога да се видя с тях. Кое ме накара да се затворя и да зарежа социалния живот? Момент, какъв социален живот? Аз винаги съм бил утрепката на обществото, винаги ме биеха всички дори и по малките от мен. Унижавали са ме ужасно много, и най важното от всичко - никое момиче никога през живота ми не ме е наричало красив. Винаги съм бил отвратителен в очите на другите момичета. Когато бях в училище и гледах неземно красивите популярни момичета как се разхождат... исках да имам една за приятелка, но никоя не искаше да ми бъде. Търсех място където да се скрия от този свят, някъде където ме ценят и се чувствам комфортно. Насреща беше компютърът ми, виртуалният ми свят. Аз тотално зарязах училище, а ако съм имал някакви приятели тогава - те ме изоставиха. И сега 4 години не съм излизал, затворен съм в този затвор който уж беше моя виртуален свят мястото където винаги съм бил добре. А сега моя свят ми съсипа не само зрението, но и психиката. Вече гледам на този свят с други очи. Когато изляза понякога се чудя дали сънувам, понеже бях затворен прекалено много време накрая се оказа че имам психично разтройство. Не, не съм ходил на психолог, нямам пари за него. Разбрах го като почетох малко из Google. Не мога да си доставя дори удоволствие като играя видео игрички на компютъра.. вече не мога. Оказа се че имам и анхедониа(психическо състояние в което не мога да изпитвам удоволствие). За това когато играя някоя игра и в нея направя нещо трудно за постигане, изобщо не си доставям удоволствие. Правя всичко с цел да си загубя времето, защото не ми остана да правя нещо друго. Сега ставам всеки ден и сядам на компютъра като една жалка неодушевена плът програмирана да прави единствено това. Последният ми опит с момиче беше преди около година. Тогава психиката ми не беше чак толкова зле и можеше да съм много щастлив ако това момиче се бе съгласило да бъде с мен. Аз я видях в фейса и случайно я добавих, от моя град е. Написах и че искам да я докосна и че искам да стоим прегърнати на покрива на блока цяла нощ докато вали дъжд. Но тя ми отговори "духай психопат". В продължение на месеци аз и писах непрекъснато колко съм зле, като се има в предвид че тя е напълно непозната. Мисля че на 150-тото съобщение ме блокира. Аз влагам толкова силни чувства в това което пиша... а тя дори не си прави труда да разбере чувствата ми. Ох сигурно мина цял час от както пиша този пост... няма какво да обяснявам. Аз ЗНАМ че ако бях богат и красив, можеше да имам всяко момиче. За жалост човек не може да избере какъв да се роди и къде да се роди. Исках да си имам такъв човек с когото да се обичаме взаимно, но вече толкова време не намерих такъв човек. За мен няма смисъл от живота ако нямам такова момиче. Само тя може да ме направи щастлив и да ме накара да се почувствам одушевен. Помня още когато бях в училище аз наблюдавах 2 красиви момичета, молих се на Бог да ми даде една от тях. Всеки път преди да си легна аз го молех да ми даде една от тях. Но не само че не получих нито 1 от тях, но аз дори не съм ги докосвал, нито те мен. Нямам какво повече да добавя.