Здравейте колеги! Имам един въпрос, свързан с любовта. Харесвам едно момиче, писахме си 4 месеца, тъй ксто живея в Лондон. Дойдох си и се видяхме на третия ден. Всичко беше супер. Подарих й роза, а тя остана много доволна. Не съм крил чувствата си към нея. Почти на 101% съм убеден, че и тя ме харесва, усещайки го и виждайки го по действията й, намеците й и т.н. След срещата се разбрахме да се видим пак. И: тук идва проблемът. Звънях й няколко пъти, писах й... - оказа се, че ще бъде много много заета няколко дена и както тя самата казва нямало да може да излиза, да си пише с мен и да си говори няколко дена, около седмица. Майка й била все покрай нея и имала много работа... Окей, повярвах й. Така вече седмица. Все още е заета. Не знам вече това истина ли е или се прави на "дръж ми шапката". Все пак е за 9ти клас и такива действия не са странни за възрастта й. Btw аз съм с 3г по-голям от нея. Съдейки по всичко, което се случи за тези 4 месеца и по първата ни среща, няма никакво основание да не иска да ме вижда повече. Тя самата не е казвала за такова нещо, но знаете - всичко е възможно. Все твърди, че е заета.
Знам я къде живее. Но тя не знае за това. И тук въпросът ми е: добра идея ли е да я изненадам с 3 рози примерно с картичка (или букет с картичка) с любовно послание пред вратата й. Тоест оставям букета пред вратата й (тя е в апартамент), звънкам и изчезвам. Със сигурност ще се досети кой й го изпраща. Не знам дали е и нужно да си пиша инициалиите. Не съм правил това никога. Не намерих и нищо подобно в нета. Затова ви питам това добра идея ли е, как ще се почувства, оригинално ли е и ще спомогне ли за бъдещата ни връзка. Благодаря много предварително!!!
Последно редактирано от ivangb : 07-06-2015 на 21:44Причина: печатна грешка хаха