.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    боли само ако си прережеш сухожилията, иначе не чак толкова. усещаш, че ти се доспива и че ти се затварят очите без да ги контролираш. зависи от дълбочината на разреза, но до 1-2 минути трябва да си изпаднал в безсъзнание. иначе сърцето ще ти спре чак като изгубиш около 2 литра кръв (количеството зависи от какво тяло имаш).
    Не ти препоръчвам хапчетата, защото има вероятност да оцелееш.
    Най-добра е идеята да си срежеш вените само на едната ръка, за да си спечелиш минута повече за последни размисли и евентуално да проведеш прощален разговор с някой. Намери кофа в която да си сложиш ръката с разреза, за да не цапаш много, защото кръвта не се пере. най-хубавото е че оставяш красив и млад труп, а не на парчета или грозно размазан на паважа.
    Дано не се наложи да използваш съвета ми, но щом си стигнал до тук значи си го решил окончателно.
    WE ARE NOT ANGELS!

Цитирай Първоначално написано от s0b1esk1 Виж мнението
    боли само ако си прережеш сухожилията, иначе не чак толкова. усещаш, че ти се доспива и че ти се затварят очите без да ги контролираш. зависи от дълбочината на разреза, но до 1-2 минути трябва да си изпаднал в безсъзнание. иначе сърцето ще ти спре чак като изгубиш около 2 литра кръв (количеството зависи от какво тяло имаш).
    Не ти препоръчвам хапчетата, защото има вероятност да оцелееш.
    Най-добра е идеята да си срежеш вените само на едната ръка, за да си спечелиш минута повече за последни размисли и евентуално да проведеш прощален разговор с някой. Намери кофа в която да си сложиш ръката с разреза, за да не цапаш много, защото кръвта не се пере. най-хубавото е че оставяш красив и млад труп, а не на парчета или грозно размазан на паважа.
    Дано не се наложи да използваш съвета ми, но щом си стигнал до тук значи си го решил окончателно.
    Като знам колко съм слаб физически... ще стане много бързо. Значи ще изпадна в безсъзнание преди сърцето ми да спре? Ок това ми стига. Рядко са хората като теб които дават добри съвети. Не знаех как точно реагира тялото когато си срежа вените. След като ти прочетох поста останах с нагласата да е си режа вените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си