- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой е най-добрия начин за самоубийство?
изсмях са :Д :Д :Д
толкова ми е тъпо в 4 сутринта, че се навих да чета огромния ти счупен роман...
не е до външен вид, а до държание. за пример: "цар лъв", муфаса е крал, защото е алфа мъжкия на прайда, тоя с белега не му помня името, май беше Скар или нещо такова, е нещастник и затова е доникъде. Какъв е извода -натуралния инстинкт на жените би бил към алфа мъжкия, защото той дава сигурност. Коврите имат нужда от сигурност. (казвам коври, защото е най-явно при "евтините жени" - анелия е с Кобрата /перфектния пример/). Обикновено алфа манталитета върви с позитивни черти като пари, външен вид и т.н. Всичко е до нагласата и поведението. Мислиш си, че имаш представа как работи, а хал хабер нЕмаш.
другото, което е - "звездите" /коврите от фб, които получават твърде много внимание/ главно проявяват интерес към някой от техния лвл. Като си вървежен е по-голям шанса да излизаш с по-вървежна. Ако си здраво стъпил на земята и имаш такова алфа поведение, ама не ти се занимава с минети и с глупости най-вероятно ще намериш някое прекрасно същество, в чиито очи ще бъдеш красив (както ти каза). Проблема е, че ти не си нито едно от двете...
А и как няма да излизаш бе батеее. И аз имам някви интроверт черти, ама навън е такова прекрасно място (за природата говоря, хората като вид сме отвратителни). Започни да излизаш. Всичко става с малки крачки.
А за това във фейсбоклук - спокойно мога да кажа, че ако някой пише такива неща на позната и разбера къде движи, най-вероятно ще му бъде спретнат бал с маски (люлинска терминология). Неприемливо е да пише подобни неща на непознато момиче, каквито и чувства да стоят зад изказванията ти.
И сега да си дойдем на думата: повечето хапчета са направени така, че да те накарат да ги издрайфаш, ако много предозираш. Рязането на вени също не е оферта, щото няма да ти стиска да се срежеш като хората и кръвта ти ще съсира преди да пукнеш. Винаги можеш да се обесиш. Или да се хвърлиш от някъде. Всякакви видове задушаване, давене мисля, че са много тегави, защото съзнанието ти започва да се бори и най-вероятно няма да го добуташ до края. Най-готино ще е свръхдоза, ще си пукнеш в еуфорията :Д
Изредих няколко начина, които изтрих, щото ми стана гадно. Живота е твърде ценен, за да искаш да си играеш така с него. Щом ти е даден живот, значи трябва да го изживееш, не си е заслужавало да измрат толкова много сперматозоиди в майка ти, за да можеш ти и още няколко нещастника да стигнете до яйцеклетката и ти да си "късметлията" който да я оплоди. Ако не искаш да живееш за себе си, живей за всичките твои братя, които не са стигнали до яйцеклетката!
Видях как умира човек и мога да ти кажа, че не е много приятно. Мога да кажа, че е едно от най-гадните неща, които можеш да гледаш. Не си заслужава живот да бъде приключен заради грешен идеал. Да имаше някаква чест или достойнство замесени, добре, разбираемо, ама ти за едното нищо...
И след всичките глупости дет написах, ако наистина 100% си сигурен, че искаш и можеш да спреш своето участие в играта "живот", поне ако са ти здрави органите потърси дали можеш да ги дариш. Поне се опитай да направиш нечий живот по-добър, щом не си го направил със своя.
Успех.