.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Yoni-bonboni Виж мнението
    Пич ти въобще нормален ли си???
    Не съм излизал от у нас 4 години в буквален смисъл, излизам само за да си платя нета. Единственото нещо което правя е: ядене, компютъра, спя. Дори ям пред компютъра винаги, и ако нямам възможност да ям пред компютъра, не ми се яде изобщо. На 17 съм и без лична карта. Дори като изляза да си платя нета самото ми тяло не може да понесе пътя до офиса. Заболяват ме краката и сърцето понякога. Апък очите ми ако видят слънце веднага почват да сълзят все едно плача. Външния свят за мен е неутрален, и питаш дали съм нормален? Е, все пак думата нормален дефинира за всеки по различен начин.
    Последно редактирано от RazorEyes : 07-10-2015 на 01:25

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от RazorEyes Виж мнението
    Не съм излизал от у нас 4 години в буквален смисъл, излизам само за да си платя нета. Единственото нещо което правя е: ядене, компютъра, спя. Дори ям пред компютъра винаги, и ако нямам възможност да ям пред компютъра, не ми се яде изобщо. На 17 съм и без лична карта. Дори като изляза да си платя нета самото ми тяло не може да понесе пътя до офиса. Заболяват ме краката и сърцето понякога. Апък очите ми ако видят слънце веднага почват да сълзят все едно плача. Външния свят за мен е неутрален, и питаш дали съм нормален? Е, все пак думата нормален дефинира за всеки по различен начин.
    Всичко това може да се промени, колкото и неприятно да звучи. Само че ти трябва да имаш желание, инак няма как.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си