.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Ти вече си се предал. Каквото и да ти кажем, ти си решил и няма да можем да те разубедим. Давай, гръмни се, обеси се, на трови се. Света ще го има и без теб. Човек без воля не е човек.
    Но едно не разбрах в цялата ситуация. Ти родители нямаш ли? Някакви роднини? Ако имаш, то няма как да нямаш, помисли за тях. Помисли, че това са хора, които държат на теб, които бих ти дали съвет, биха ти помогнали. Помисли каква болка ще им причиниш ако се самоубиеш.

Цитирай Първоначално написано от girlwithproblem Виж мнението
    Ти вече си се предал. Каквото и да ти кажем, ти си решил и няма да можем да те разубедим. Давай, гръмни се, обеси се, на трови се. Света ще го има и без теб. Човек без воля не е човек.
    Но едно не разбрах в цялата ситуация. Ти родители нямаш ли? Някакви роднини? Ако имаш, то няма как да нямаш, помисли за тях. Помисли, че това са хора, които държат на теб, които бих ти дали съвет, биха ти помогнали. Помисли каква болка ще им причиниш ако се самоубиеш.
    Роднини :Д... Наричаш роднини майка ми и баща ми? Те се разведоха когато бях 2 годишен. Баща ми си замина в село от тогава не се е грижел за мен. НИКОГА не се е грижел за мен, и през тея 4 години в които бях затворен той нито 1 път не дойде да ме види или да ми даде някакви пари. Майка ми пък замина за Гърция когато бях 10 годишен и ме остави на пра баба ми да е грижи за мен. А баба ми не може да ми каже ставай от компа лягай си, аз просто зарязах училище и социалния живот. Влязох напълно във виртуалния свят. Ако изобщо имах нещо в реалния свят, нямаше да влизам във виртуалния.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си