.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 80

Тема: Проблеми.

Проблеми.

Здравейте пичове имам много смотан проблем преди няколко месеца както си играя на pc и нещо почвам целия да изръпвам целия бях в шок уплаших се сърцето бумти яко чувстваме се целия ,че не усештам и супер се панирах легнах си и на другата сутрин ми едно супер тъпо имам чувстовото ,че ще повърна и ми едно тежко но не мога да повърна просто много ме е страх незнам преди 2/3 месеца същото лягам си и пак изтръпвам тръпчинки пак мега се уплаших след това бях болен пих антибиотици глупости нещо алергия кашлям и отивам да ме боцкат за иследвания направиха ми ги всичко ок здрав от алергията леко дробовете се възпалили броя си на сърцето пусла в нормата е едни такива глупости мисля почина пра баба ми кумшийката ми един от моя клас припадна пред мен нещо гърчове абе ужас! От тогава мега-много се наплаших и в момента се чувствам като пиян много ме е базе мисля си едни шуротий ,как съм нереален че съм заспал и сънувам цялата история просто ми е много шантаво и тежко незнам от пубертета ли е ... ужас преди пък се задавих и все си мисля ,че нещо ми е заседнало айде мина сега това просто кошмар писах от телефонна извинете ако има грешки или съм сбъркал раздела някой нещо ако може тук да каже.

Повече от фен Аватара на GoodEnough
    Има вероятност да е на психична основа. Какъв начин на живот водиш ?

В какъв смисъл ?

Мега фен Аватара на Rakshy
    Колко смисъла на "начин на живот" знаеш? Пишки ли си правиш бе пичага...

Аз викам, че е на психична основа, иди на лекар. Смисл има няколко болести, които предизвикват аритмия на сърцето, което е мега стряскащо като го усетиш. Ама едва ли ти е нещо на сърцето, по-скоро или нещо хормонално, или психично. Изследванията, които ти правят като си болен не показват нещата, от които може да ти става лошо, затова сега е началото на месеца, спокойно можеш да отидеш при личния да ти даде направление за невролог, може и психолог. Параноята е много тегаво нещо.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Колко смисъла на "начин на живот" знаеш? Пишки ли си правиш бе пичага...

Аз викам, че е на психична основа, иди на лекар. Смисл има няколко болести, които предизвикват аритмия на сърцето, което е мега стряскащо като го усетиш. Ама едва ли ти е нещо на сърцето, по-скоро или нещо хормонално, или психично. Изследванията, които ти правят като си болен не показват нещата, от които може да ти става лошо, затова сега е началото на месеца, спокойно можеш да отидеш при личния да ти даде направление за невролог, може и психолог. Параноята е много тегаво нещо.
    Сърцето ми бие яко защото тогава много се уплаших ще ида и ще споделя всичко да видим ама ще си мине само ще забравя за тези глупости надявам се ще ида да и разкажа. на 14 години съм.

застоял, активен. Да не би да тъпчеш с Junk foods (онези неполезните, за които слушаш по новините ) и постоянно да си пред компа. Всъщност не знам защо ти задавам този въпрос, лекарите би трябвало да са ти споменали нещо за това, след като не са открили нищо в изследванията. Нищо ли не ти казаха ?

Може и от стрес да е.

Не изследвания ми правиха всичко е изрядно 24/7 почти съм пред компа цяла зима пред компа лягам в 2 ставам в 7.
    От стрес е като излизам да играя футбол с приятели забравям да тези глупости и съм ок тези нашите ми викат от пубертета ,хормони ще ида и ще обясня на лекарката макар и да ми се спука от смях на глупостите ми! Сега като споделих тук някакми ми улекна ... малко съм пълничък ям сладко чипсове глупости ,но до тук!
    Последно редактирано от anormall124 : 07-09-2015 на 21:00

Амиии май си отговори сам. Но пък това може и да не е фактор. На всеки организъм се отразява различно. Аз миналата година също бях така със спането и само имах сенки под очите. Все пак аз ти препоръчвам да си оправиш начина на живот. Сега си в период на растеж. Имаш нужда от сън. Чипсовете ги забрави. Сладкото в никакъв случай не го спирай, просто подбирай нещата, които ядеш. Не яж вафли, наслади, сухи пасти и т.н. Яж шоколад вместо тях, но не прекалявай със сладкото. Стой по-малко на компа и спортувай повече. Както казах, това може и да не е причината за сегашното ти състояние, но лошия начин на живот може да рефлектира върху теб в бъдеще.

може от тва да ти се ебава сърцето + малко стрес, недоспиване и някво такова стресиращо събитие и бум, инфарктни състояния на 14...

почни да излизаш на вън и да се движиш. в момента съжалявам за всички часове, в които съм играл цс/LoL, вместо да изляза навън и да цъкам баскет или нещо друго... Не си пропилявай времето в кретенски игри, няма да станеш Pro и без тва..

Rakshy смешно изказване играя цс и имам верига и съм мега голямо про... Делете темата..

казах го щото има много младежи с надежди да станат про играчи и т.н. и затова ти казах, че не си заслужава

Ще ида и ще видя какво ще кажат.
    Но щом пулса е нормален и щом когато бях болен ме боцкаха да видят какво ми е и казаха ,че е ок значи е на психическа основа. Ще отмине.
    Последно редактирано от anormall124 : 07-10-2015 на 17:49

Здравейте пак нещо 3 медец подред съм настинал 37,4 37 температура пих един тайлол хот и пак така ми стана явно е него той ми сваля силата. Утре ще ида да видя защо имам температура.

Тайлола наистина има влияние. На мен ми се доспива от него

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Тайлола наистина има влияние. На мен ми се доспива от него
    от аспирин/аналгин доспива ли ти се?

Не, когато съм болен взимам дори 2 аспирина и нищо. За аналгин не мога да ти кажа. Може би не, ама то като те цепи глава не знаеш спи ли ти се, повръща ли ти се.

Цитирай Първоначално написано от GoodEnough Виж мнението
    Не, когато съм болен взимам дори 2 аспирина и нищо. За аналгин не мога да ти кажа. Може би не, ама то като те цепи глава не знаеш спи ли ти се, повръща ли ти се.
    питахте, защото на мен и от 3те ми се доспива :/

Оказа се слънчасване... то ми се е насъбрало мн тъпо преди яко тичане в 35 жега вънка и нищо а пък кога стана за най-малкото...

Нещо по жегите вънка съм прегрял нали няма нищо общо прегряването с слънчев удар или топлинен удар? аз имах само температура 2 дни 37.2 сега цял ден за късмет съм нямал 36.2 / 36.6 / 36.5 нищо не ми се е увредило като мозък сърце и т.н нали? голям съм пъзльо! Благодаря за Коментарите.
    Последно редактирано от anormall124 : 07-24-2015 на 20:09

не

Явно не е никакво слънчасване одеве се почуствах топъл меря 37 ,Майка и тя си е мери 37,1и при нея много странно нито на слънце стойм нито нищо от жегата ли е ?
    Пичове като меря с тернометъра 5 минути и като го извадя цялата ми мишница е вир вода!
    Меря 3 минути под лявата 36.5 меря под дясната 4 минути и 10 секунди 36.2 потта оказва ли влияние!
    Последно редактирано от anormall124 : 07-30-2015 на 18:32

разбира се, че оказва влияние потта... Елементарни познания трябват, за да го знаеш, Боже...

Добре пичове на 21 юни имах 37 и 4 отидох на моя личен доктор каза ми ,че съм слънчасъл напекло ме е малко слънцето имах след това 37.2 / 37.1 / 37.3 / 37.1 / 37. И оня ден имах 37.1 и 2 и 3 и отивам и ми казва нищо ми няма от жегата ми оказва влияние е добре преди дори при повече жега повече от 36.1 / 36.2 не съм имал и вчера имах 36.8 и 7 и сега меря 37.1 това не е нормално неможе нищо да ми няма и да имам температура... Докторката ми вика до 37.3 не е температура на мен повече от 36.5 ли ми е изчатквам вече незнам ебахти каръшката година ...
    Майка мери и на нея и 37...
    Спи ми се на очите ми става уморено мускулна треска имам незнам много тъпа работа писна ми вече ...
    Преди 30 мин я мерих 37.1 сега меря 36.7 ОМГ НЕ! ПОДАЙТЕ МИ ПИСТОЛЕТА!
    Имам ли основание за притеснение?
    36.6 сега падна ?
    Последно редактирано от anormall124 : 08-01-2015 на 20:45

купи си нов термометър бе, да му е** майката Как ти се занимава да си мериш толкова пъти температурата.... И като ти е толкова зор ходи се изследвай за всичко дет се сетиш, баааааси

Не мисля ,че е тернометъра пред деня 36.4 / 36.5 и сега вечерта в 21:30 37... както кача 36.8/9 и ми се приспива отпаднало ми става мн тъпа работа от жегата било ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си