- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблеми.
Абе пич ти пишки ли си правиш бе никога когато съм здрав не съм имал температура над 36.5
от колко време имаш температура и т.н. и още не си се изследвал :Д :Д
ква температура бе, 37 и то през най големите жеги.. тва не е никва температура, абс нормално е. А и зависи как мериш температурата, къде си пъхаш термометъра, навсякъде скалата е различна. Плюс тва се спри малко с тоя комп, облъчен си целия и ти влияе на мозъка, сиг съм. Спи не по малко от 8 часа всеки ден, не стой на слънце, ама излизай некъде на въздух, пий много течности (предимно вода, не пий газирано) и яж само домашна храна, че са по тия жеги навсякъде хората се натравят, я от сосове, я от нещо др. Ще видиш как тялото ще ти влезе в ритъм за няколко дни/седмица
абе братле 37 не е напълно нормално като нищо не правиш по цял ден. Щом качваш температура, значи тялото ти не може да се охлажда като хората. Или са ти малко течностите или имаш проблем с потните жлези (на пръв поглед, не го приемай като крайна диагноза). Има си хора, които не могат да се потят и оттам имат по-висока телесна температура.
Или пък нещо е заживяло в теб, въпреки че 37 не е няква температура, която може да убие квото и да било, знае ли човек.
Играя мач тичам пия много вода потя се незнам трябва да спра с тея тъпотия всичко явно е внушение после като се пребера ще видя колко е.
Под лявата 37 под дясната по-малко одеве играя и целия изтръпван незнам за 10мин изтръпвам не си чувствам тялото незнам просто кфо става...
Толкова време беше ок ся пак ... Бахти тъпото...
ми бате ше се мре, не знам кво да ти кажа... Търси го на психична основа нещо или на нервната система нещо, знае ли човек
Утре отивам пускам кръвен тест , уринен тест нa сърцето и едни слушалки на белите дробове и гърлото да ми види и ще драскам! ;D ...
Хаха май от билярда и от карането на 1гума колело става така на ръцете утре ще видим пълни изледвания...
Незнам нещо от пубертета ли е незнам то нали тест на кръвта и на сърцето + слушалки на дробовете е добър тест ? мисля утре да ида и това да направя ако нещо ми има от тези тестове трябва да се разбере?
Ем отидох сутринка пуснаха ми пълен тест кръвен то показва всичко ... едни слушалки и ми видя гърлото сичко е перфе 6+ в теста всичко е нормално !
Незнам пичове мислих ,че е от претоварване ама то през зимата само лежеме и в дск канадска борба кеъвни изледвания ок... Като ходя имам чувството ,че съм спрял а хода едно такова глупаво плашещо чувство изтръпване като чи ли незнам много съм се наплашил... Ужас е вече от Февруари...
Последно редактирано от anormall124 : 08-20-2015 на 17:09
Бате стегни се малко, не завиждам на ваще да те разхождат по доктори, да си дават парите и като се вижда, че ти няма нищо, пак не спираш да мрънкаш.. Изтръпнеш за малко и си мислиш, че ше се мре и айде почваме лигавщини. Стегни си малко тялото и тва е, стига се филмирал
Еми нз от кфо така става нещо от претовaрване ,мускулна треска ,внушение?
Последно редактирано от anormall124 : 08-23-2015 на 16:05