.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 80

Тема: Проблеми.

? според от какво може да е пълни изледвания всичко е 6 от пубертета? от уплах?

Още мнения???

Ехоооооо????

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от anormall124 Виж мнението
    Ехоооооо????
    ооооооо. Пубертета яко тресе. Момче, купи си и апаратче за кръвното и си го мери 3-4 пъти дневно. Само термометъра не е достатъчен

Пичове сериозно питам от какво може да е?

Супер фен
    И ние сериозно ти отговаряме. Тук освен със спорт се занимаваме и със здравни проблеми.

Добре от тогава мн се наплаших кръвни иследвания всичко ок...Постоянно това ми е в главата... Ужас.

Супер фен
    Хвани си някоя приятелка, да я нае*еш и бързо ще ти минат всички болежки.

Добре аз логично немога да разбера от какво ми ставаше така баси простото и си викам ко ста мозъка ми спира изкарах си акъла чувството е ,че все едно потъваш изследвания ок еми добре де странно...
    Дори страха повече стана все едно ,че като говорих незнаеш кфо говориш бях като в сън нереален свят мн се стреснах фобия...
    Подобно ми става в кола на задната седалка на балкана с мн завой имам чувството ,че ще изчаткам...

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Стига ъпвал тая тема, ако толко ти е зор пиши в раздела 'здравни проблеми и болести'.

Проблем ли имаш? айде тихо ако ще пишеш пиши по темата.

Супер фен Аватара на tochko
    Гледай сега, когато бях на 13 и аз имах подобни проблеми, но-по слаби, тоест без изтръпването.
    Понеже за няколко месеца ми се случи 10тина пъти и аз ходих мн по-доктори. Това което ми предписаха и имаше ефект бяха мултивитамини с Б комплекс. Не съм се задълбочавал и не знам защо са ми помогнали, но беше факт. След време нямаше и помен от гадния световъртеж и дезориентираност. Отговорът на лекарите за състоянието беше пубертет, и ми обясниха че при някой момчета ставало еди кво си, при момичетата еди какво си.

Друго което ми идва на ума (защото се повтори нещо подобно след две години) е:
    -Нещо може да не е наред със зрение, слух или равновесен апарат. Уточни зрението и слуха и можеби зъболекарски преглед (нз що, просто така ми казаха).
    -Може да има нещо базикнато в главен/костен мозък. Може да те провери невролог.

Отвсякъде не мисля че е нужно да се притесняваш. Обикновено нещата имат просто обяснение, докато си мислиш за най-лошото.

Какво може да има на мозъка?
    Не мисля ,че е дезориентираност...
    Последно редактирано от anormall124 : 09-03-2015 на 09:13

Какво може да има на мозъка?
    Какво ли не може да ти има. Не мога да кажа със сигурност, но може да е свръх просто в предвид че си на 15 не вярвам да е някакво тежко усложнение ако изобщо е мозъка. До него се стига най-накрая в изследванията по принцип.
    Това което на мен ми става в жегите е причинено от електролитния баланс, за теб не мога да кажа.
    Ако беше на 50-60 би имал повод за притеснения, сега няма от кво да те е страх особено в мозъка.

То за първи път така неразположено ми стана февруари отидох при личния си доктор направи ми пълни изследвания на кръв ,сърце бели дробове гърло и всичко е супер... Нямам идея.

Още мнения?

Повече от фен Аватара на Mozzela
    Нямам проблем, просто това е раздел за спорт, не за здравни проблеми.. В другия раздел, дето ти казах са по компетентни и има по голям шанс да ти помогнат. За тва ти викам пиши там вместо да ъпваш тука

Добре нека преместят темата.

Супер фен
    То за първи път така неразположено ми стана февруари отидох при личния си доктор направи ми пълни изследвания на кръв ,сърце бели дробове гърло и всичко е супер... Нямам идея.
    Момче! На теб ти трябва сериозно лечение! Обаче не ходиш при точния лекар. На теб ти трябва психиатър! Само той може да ти помогне. И както писах трябва ти сериозно лечение предписано от психиатъра. Не отлагай посещението си при него!

Абе хора забелязах ,че ми става разположено като вдигна температура меря ,че ми е не добре 37.4 след малко не знам що така вдигам темп странно.

Шибани Ельоминати. Те са виновни за всичко!!!

Е пак преди малко пак бяхме седнали 2часа на представление ставаме да вървим и цялото ми тяло някфи топло вълни цялот ми тяло пари не си го чувствам като хода се едно съм седнал ми е а вървя мн кофти.. незнам от какво е темп 37 уж изследвания ок ама е пак .......

Мнения??? кажете от какво стрес ли е какво е???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си