- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Проблеми.
? според от какво може да е пълни изледвания всичко е 6 от пубертета? от уплах?
И ние сериозно ти отговаряме. Тук освен със спорт се занимаваме и със здравни проблеми.
Добре от тогава мн се наплаших кръвни иследвания всичко ок...Постоянно това ми е в главата... Ужас.
Хвани си някоя приятелка, да я нае*еш и бързо ще ти минат всички болежки.![]()
Добре аз логично немога да разбера от какво ми ставаше така баси простото и си викам ко ста мозъка ми спира изкарах си акъла чувството е ,че все едно потъваш изследвания ок еми добре де странно...
Дори страха повече стана все едно ,че като говорих незнаеш кфо говориш бях като в сън нереален свят мн се стреснах фобия...
Подобно ми става в кола на задната седалка на балкана с мн завой имам чувството ,че ще изчаткам...![]()
Стига ъпвал тая тема, ако толко ти е зор пиши в раздела 'здравни проблеми и болести'.
Гледай сега, когато бях на 13 и аз имах подобни проблеми, но-по слаби, тоест без изтръпването.
Понеже за няколко месеца ми се случи 10тина пъти и аз ходих мн по-доктори. Това което ми предписаха и имаше ефект бяха мултивитамини с Б комплекс. Не съм се задълбочавал и не знам защо са ми помогнали, но беше факт. След време нямаше и помен от гадния световъртеж и дезориентираност. Отговорът на лекарите за състоянието беше пубертет, и ми обясниха че при някой момчета ставало еди кво си, при момичетата еди какво си.
Друго което ми идва на ума (защото се повтори нещо подобно след две години) е:
-Нещо може да не е наред със зрение, слух или равновесен апарат. Уточни зрението и слуха и можеби зъболекарски преглед (нз що, просто така ми казаха).
-Може да има нещо базикнато в главен/костен мозък. Може да те провери невролог.
Отвсякъде не мисля че е нужно да се притесняваш. Обикновено нещата имат просто обяснение, докато си мислиш за най-лошото.
Какво може да има на мозъка?
Не мисля ,че е дезориентираност...
Последно редактирано от anormall124 : 09-03-2015 на 09:13
Какво ли не може да ти има. Не мога да кажа със сигурност, но може да е свръх просто в предвид че си на 15 не вярвам да е някакво тежко усложнение ако изобщо е мозъка. До него се стига най-накрая в изследванията по принцип.
Това което на мен ми става в жегите е причинено от електролитния баланс, за теб не мога да кажа.
Ако беше на 50-60 би имал повод за притеснения, сега няма от кво да те е страх особено в мозъка.
То за първи път така неразположено ми стана февруари отидох при личния си доктор направи ми пълни изследвания на кръв ,сърце бели дробове гърло и всичко е супер... Нямам идея.
Нямам проблем, просто това е раздел за спорт, не за здравни проблеми.. В другия раздел, дето ти казах са по компетентни и има по голям шанс да ти помогнат. За тва ти викам пиши там вместо да ъпваш тука
Абе хора забелязах ,че ми става разположено като вдигна температура меря ,че ми е не добре 37.4 след малко не знам що така вдигам темп странно.
Е пак преди малко пак бяхме седнали 2часа на представление ставаме да вървим и цялото ми тяло някфи топло вълни цялот ми тяло пари не си го чувствам като хода се едно съм седнал ми е а вървя мн кофти.. незнам от какво е темп 37 уж изследвания ок ама е пак .......![]()